![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Ah bu soğuklar kıramıyor bir türlü acılarımı dondursun istiyorum kalbimi dondursun ki aşktan ve yalnız sevmekten yoksun kalayım ömrümce Ah bu soğuklar acılarımla bir odaya hapsediyor beni izin vermiyor yeni bir aşka daha doğrusu karşılıklı ilk aşka sevilmek istiyorum yalnız başıma ve sevmek istiyorum bütün bedenimle çünkü titreyen yüreğim dayanamıyor artık sevmeye Ah bu soğuklar doğallıktan uzaklaştırıyor beni yalan geliyor üzerime giydiklerim, yalan geliyor bu geçici üşümeler ortasını bulmaktan da korkuyorum çünkü kimse olmaz yanımda iyi biliyorum Ah bu soğuklar yalnızlığımı donduruyor sadece ve taşıyor onu baharlara yazlara çiçeklerin arasında yalnız dolaşmaktan nefret etmişimdir hep ama ben hiç tadamadım sevgilim kolumda çiçeklerde gezmeyi kısacası hiç sevgilim olmadı benim. Ah bu soğuklar gidince yaralar bırakıyor kalbimde hiç sevilmemenin yaraları en büyükleri bir de bu yaralarım sıcakta gevşeyince düşünmek bile istemiyorum bu gerçeği ama onlarda kapanıp gidiyor yeni bir aşkta aldığım red cevaplarının yanında işte o zaman kolumdan çekip götürüyor beni yalnızlık bu amansız soğuklara. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|