![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşümde
bir krat var dizginleri elimde sanki kırılmaz kemiklerim hele bir düşsem yere rüzgar eser güneş yakar umurumda değil kime ne öyle bir gidiyorum ki! ohoo!Gölgem daha nerde biraz sinirliyim biraz sevdalı öyle bir gidiyorum ki! bir dağ çiksa karşıma ezer geçerim her halde düş içinde düş gibiyim gözümü pembeler bürümüş kanımsa deli akıyor öyle bir gidiyorum ki! kan dolu gözlerim inadına gülüyor sarmaşık bir rüzgar deli divane peşimde kılıcımı çektiğim gibi ayaklar altına seriyorum onu bir hamlede öyle bir gidiyorum ki! unutmuşum sarıldığım kalplerde içinde artık seraplar görüyorum susamışım haliyle sonra seraplar içinde karanlık öyle bir gidiyorum ki! düşlerim bile şaşırdı umutsuzluğumun haline yolun sonu derler ya sonsuz bir uçurum çıkıyor karşıma artık deli kanım aksa ne olur akmasa seraplar sel olup taşsa ne olur ne olur kuruyup çatlasa hem kıramam artık kimsenin kalbini derken bırakıyorum kendimi boşluğa öyle bir gidiyorum ki! o an aklımda bir dua eğer kaderimde o yoksa ne olur Allah'ım beni de al yanına onla olmayacak biliyorum ve şimdi düşünüyorum ya annem uyandırmazsa ya da duam kabul olsa...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|