![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 31
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler
Mutfak Zorluk 2 Süre 40 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem 8 Adet beyaz soğan 500 gr havuç 1 Çorba kaşığı süt 4-5 Dal maydanoz 2 Çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber Hazırlanışı * Soğanları soyup üstlerini kapak şeklinde kesin. * Tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayın. * Havuçları temizleyip tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. * Fırını 180 dereceye ayarlayın. * Soğanların içini dikkatlice çıkarın. * Havucu sütle birlikte ezerek püre haline getirin. * Tereyağı, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave ederek karıştırın. * Hazırladığınız havuç kremasıyla soğanların içini doldurun ve kapaklarını kapatın. * Yağlanmış tepsiye dizip, üzerini alüminyum kağıtla kapattıktan sonra önceden ısıtılmış 180 dereceli fırına verin. * Soğanlar pişince fırından alıp, sıcak olarak servis yapın.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|