![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 31
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler
Mutfak Zorluk 2 Süre 60 dk. Kaç Kişilik 8 Yöntem 1 Kilo sarı, yeşil ve kırmızı dolmalık biber 3 Adet orta boy soğan 2 Adet orta boy domates 1 Demet maydanoz 1 Çay bardağı pirinç 500 gr kıyma Tuz, karabiber 2 Yemek kaşığı margarin 1 Su bardağı su Hazırlanışı * Dolmalık biberlerin saplarını çıkarıp, çekirdeklerini iyice temizleyin ve biberleri ortadan ikiye kesin. * 3 Adet orta boy soğanı ince ince doğrayın. * 2 Adet orta boy domatesin kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkartın. * 1 Demet maydanozu kıyın. * 1 Çay bardağı ayıklanmış ve yıkanmış pirinç, 500 gr kıyma, tuz ve karabiberi karıtırın. * Biraz su ilavesi ile iyice yoğurun. * Renkli biberlerin içine doldurup, çok derin olmayan bir tencerede 2 yemek kaşığı margarin ve 1 su bardağı su ile 40 dakika pişirin.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|