![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1.
Bitiyor yine bitmesi gereken O saliselerin yıllara dönüştüğü günler Ama yok senden arta kalan yalnızlık Sensizlik var ya Beni kahreden işte bu Yanı başımdayken sana dokunamamak Gözlerinin içine bakamamak var ya Yanmaktan daha kötü kor ateşlerin içinde 2. Seni unutmak zorunda kalmak Seni anılarda yaşamak ve seni yaşatmak ummanlarda Seni sensizlik diyarında yaşatmak Sana verdiğim değere değmediğini bile bile Seni sevmek intiharıdır hayatımın Seni sevmek bedenimi denizin derinliklerine Sonsuz huzurdan vazgeçersine bırakmak gibidir. Seni sevgimin derinliklerinde Boğdum Unuttum Sevginin bazen nefret doğurduğunu bil Ben seni öldürdüm Yabancı ölümlerde 3. Ben seni ölümüne sevdim Ama sen mizacına yenildin. Egona yenildin Kendini tanımadığını bilemeyecek kadar cahilsin Diyeceğim Çünkü insanın duygularını gözleri ele verir Gözler asla yalan söylemez Ben senin gözlerindeki o ışığa vurulup Kendimi elifin ilk harf oluşuna sakladım 4. Sen tarafsız sevgine aldanıp kendini ele verdin Ortada bir şey yokken verdiğin anlamsız tepkiler Ya bir oyundu Ya da gerçek Ama saklı kalan bir sevdaydı Bunu anlamayacağım belki Kelimeler oyuncağımızken anladıklarım doğru kalsın Konuşmaktan kaçmalar kaçışlar kelimelerin anlamını Ele veriyor tıpkı gözlerinin duygularını ele verişi gibi. 5. Ben aldanmadım Aldanan sensin Belki de ikimizde aldandık Ama her şeye rağmen güzeldi Seninle geçen günler gülümsemelerinin yaydığı ademlik Bakışındaki ışığın yarattığı pusa rağmen… Her şey gerçekten güzeldi Sen ne kadar güzel olmasan da Sen ne kadar sevdiğime benzemesen de Sen yalnızlıklarda kalıcı olsan da Her şey gerçekten güzeldi. Çünkü bana şiir yazdırdın Adının bile anılmadığı dizelere Gözlerindeki ışığı saldın 6. Başta bir arkadaştın Bir dostluk şerbetini içmeye aday bir dostun yansımasıydın Farkında olmadan çelişkiler yarattın Ve ben seni sevdiğimi inkar etsem de galiba Elife olan sevgimi paylaşıyorsun Uykusuz ******* senindir Aydınlık gündüzler elifin 7. Veda etmekten nefret ederim Her son bir başlangıçtır. Ben şiir yazmaya yeniden başladım Sana sevgimi verdim sen alıp ele verdin Bu bir vedadır galiba Ben içimdeki gerçeği Dicle nehrine dün gece attım Sen körfezde yakalayamayacak kadar Duygusuzsun Unutmak en hayırlısı Ben seni unuttum Sen de beni unut Ama şunu bil ki Saf çocuksu dingin bir sevgiydi sana karşı olan sevgim. Sen o çocuğu öldürdün. Veda veda sana bir daha görüşmemek üzere. Ey kara kız.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|