![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 31
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MalzemelerMutfak Zorluk 4Süre 40 dk.Kaç Kişilik 1Yöntem 1 Adet iri patlıcan
1 Adet dolmalık biber 50 Gr haşlanmış tavuk göğsü 2 Adet haşlanmış taze fasulye 2 Çorba kaşığı sarımsaklı yoğurt 50 Gr beyaz peynir 1 Adet domates 1 Çorba kaşığı domates suyu Kızartmak için: Sıvıyağ Hazırlanışı * Patlıcanın kabuğunu tamamen soyun. * Uzunlamasına üç parçaya ayırın. * Dolmalık biberin çekirdek yatağını çıkardıktan sonra, sıvıyağda patlıcan ile birlikte kızartın. * Fazla yağını süzmek için kağıt mutfak havlusu üzerinde bir süre bekletin. * Patlıcanın ilk dilimini düz bir tabağa alın. * Taze fasulye ve tavuk etini ince-uzun doğrayın. * 1 Çorba kaşığı sarmısaklı yoğurt ile karıştırın. * Bu karışımı ilk patlıcan diliminin üzerine yayın. * İkinci patlıcan dilimini karışımın üzerine yerleştirin. * Bu dilimin üzerine ince dilimlenmiş domates ile peynir yerleştirin. * Son dilimi malzemenin üzerine kapatın. * 1 Çorba kaşığı domates suyu gezdirin. * Servis yapın.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Yaş: 0
Mesaj : 0
Üye No: 0
Rep Power: Çok
|
GooD aNd EvıL (02-16-2008) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|