![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen değil miydin?
Ölümüne seviyorum derken ansızın çekip giden Yüreğimin topraklarına nefret tohumunu eken Sen değil miydin? Beyaz aşk denizimi terk edişinle kirleten Pusuya yatıp umutlarımı kurşuna dizen Sen değil miydin? Şimdi mezarımın başına gelip, Mezar taşın niye soğuk diye söylenme İliklerimi ısıtan güneşimi bedeninle gölge etme... Sen değil miydin? Kör bıçakları yarınlarıma haince saplayan Yeminlerini unutup gidişinle yüreğimi dağlayan Sen değil miydin? Yıldızlarımı alıp *******imi karartan Güneşime perde çekip üzerime karları yağdıran Sen değil miydin? Şimdi toprağıma dokunup Acılarımda yanan bedenim gözyaşlarınla serinler zannetme Birkaç gözyaşını benim için ziyan etme Sen Değil miydin? Hâkimi sen, savcısı sen ayrılık fermanını elime veren Umutlarımı yarınlardan çalıp beni ölüme terk eden Sen Değil miydin? Gülüşlerimi darağacında yargılamadan ipimi çeken Gidişinle boynuma beyaz kefeni giydiren Sen değil miydin? Şimdi mezarımın başında ağlarken Gidişinin sorgularını unutup Günahlarıma yanarken Mezarımın başında bari beni rahatsız etme.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|