![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() özlem tünellerindeyim sanki yokluğuna lanet olsun
ne yanımdasın ne koynum da sen benim yolumsun sen yoksan ben de yokum bahçemde güller solsun gülüm bülbülden yoksun can canandan yoksun * sitemkarım yoklara sen kurtarıcı bir meleksin bulutlara bak rengi solmuş buna sebep sensin yoksun ama biliyorum bir gün çıkıp geleceksin sevilmek nedir işte o gün göreceksin * kır yüreğinin kilidini ara şu telefonun zilini zalim suya düşen yaprağım sanki biçare durumda halim bedenim var ruhum yok bana da yazık kalmadı mecalim herşeyde varsın yanımda yoksun canım acıyor sevgilim * hoyrat çileler zincir oldu yaşıyorum mu sanıyorsun ahh gülüm açtım ellerimi dualara sen de beni anıyorsun tüm haklarımdan feragat ettim ben sana kul olurum derbederim müebbet hapis de olsam yanında hayat bulurum * yok-yok-yok varlığından yoksunum nerdesin son akşamımda sen yoksun ben yoksun şiir bitti garip kaldım köşe başında hakkını helal et adını kalbime yazdım sesini duyduğum anda şimdi kelime-i şehadet getirdim kadersizmişim hayat oyununda
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|