![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57903
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() umut ikliminde karanlığın kıyısında
ben seni ararken, sen hep yan sokaklarda bir o pencereden, bir diğer komşu pencereye kus olup uçuyordun ansızın... umutsuz aşkların kalleş bir düşmandan daha tehlikeli olduğunu bildiğimden ellerim bos dönüyorum olmayan evimin masasının başına kırık bir kalp yangınında alevsin gözlerimde, ki, konuşamam, dokunamam tutamam seni hayat üç bacaklı sandalye bir yanda sen, bir yanda ben, bir yanda ise, yasam kavgası ve, diğer yanda da yenilgilerin uçuruma dönüştüğü boşluk ki, kaybolurum bulamam kendimi ben akşamları hiç sevmem ne zaman güneş yatak odamın penceresine vursa, karanlığın ihtiyar soluk yüzü kirpiklerimde asili kalır kapatır önümü göremem öksüz bir çocuk edasıyla ellerimi dizlerime kenetler sabahın olusunu beklerim yatağımın üstünde ama... sen yoksun gecenin ortasında karanlığı yırtarcasına öfkeyle yağan yağmurlar alır götürür umutlarımı sevincimi bir bilinmeze... varlığında yokluğunu yokluğunda hasretini yasamak ne zor şeymiş Ey, sarışın bakışlım yenilgilerin yüreğimde hüzne dönüştüğü sensiz akşamlarımı karanlıklar örter ansızın ama, sen yine yoksun tenha evimin sessiz kösesinde kör saniyeler zaman parçalarım hiç bir acının gözyaşından daha gerçekçi olmadığını sana nasıl anlatabilirim ? bir dostum, gün olur unutulur en derin aşklar demişti gel de yasa benimle gör unutmak nasıl bir duygu eyy, sarışın bakışlım ben sevgiyi ve aşkı tüccar gözüyle değerlendirenlerden olmadım hiçbir zaman sevgiyi yasamak için aşkı, aşkı yasamak için, seni bulmam gerekir. ama, sen yoksun
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|