![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bugün senden başka her şeyi geride bırakıp
yalnız seni aldım yanıma şiirler okuyup şarkılar söyledim sana sen yoktun! kolumu uzattım başını omzuma yaslaman için sen yoktun! turlu şaklabanlıklar yaptım bir gülüşünü duyabilmek için sen yoktun! gerçeklerin zorlayan yanına inat direniyorum sensiz kalmamak için kalemimle yoğurup yüreğimle şekiller veriyorum sana sakın ha neden diye sorma! seni daha çok yaşamak için,anlasana! bazen bir gülü sana benzetip saatlerce konuşurum onunla birazcık kokusundan saçsın diye bana gül başını eğdiğinde anlarım çaresizliğini işte o an; bir rüzgar eser yüreğinden güle gül yavaşça kaldırır başını tüm kokusunu saçar bana kendimden geçerim gülün kokusuyla ne zaman hayalin kaybolsa gözlerimden kör bir kuyuya düşerken bulurum kendimi ümidimin tam bittiği yerde bir çift ışık görünür uzaklardan tanımsız bir kıpırtı başar yüreğimde her şey tekrar anlamını kazandığında imdadıma yetişenin gözlerin olduğunu anlarım gerçeklerle yüzleşme vakti geldiğinde ürperir yüreğim sensiz kalma ihtimaliyle yalnız şunu bil ki; ben seni benim olasın diye değil yüreğimde kalasın diye sevdim yüreğimde kalasın diye sevdim!...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|