![]() |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası'nda çekiç, gülle ve cirit branşlarında yapılan ferdi ve kulüpler müsabakalarının ilk gününde büyükler çekiç atmada İstanbul Enka'dan Eşref Apak 76.10'luk derecesi ile birinci olurken, Fenerbahçe'den Fatih Eryıldırım ise 70.39'luk derecesi ile ikinci oldu.
Şampiyonanın ilk gününde 15 yaş altı erkekler cirit atmada Denizli'den Gökhan Günendi 46.91'lik derece ile birinci olurken, yıldız erkekler cirit atmada İzmir'den Emrah Ayaz 48.03'lük derecesi ile birinci oldu. Disk atma büyük erkeklerde ise, Romanya'dan Sergei Ursu 61.79'luk derecesi ile birinci olurken, disk atma genç erkeklerde de Mersin'den Anıl Uğurdil 48.03'lük derecesi ile birinci oldu. Genç erkekler çekiç atmada Konya'dan Cemalettin Balcı 59.32'lik derecesi ile birinci oldu. Gülle atma 15 yaş altı erkeklerde ise, Ankara'dan Cihangir Alan 11.94'lük derecesi ile birinci olurken, yıldız erkekler gülle atmada ise Zonguldak Telekom'dan Murat Külekçi 16.31'lik derecesi ile birinci oldu. 23 yaş altı erkekler disk atmada Antalya'dan Fatih Şener 44.87'lik derecesi ile birinci olmayı başardı. Şampiyonanın ilk gününde büyükler çekiç atmada birinci olan Eşref Apak, soğuk havada mücadele ettiklerini belirterek, "Yağmur ve rüzgardan sakatlanacağım diye çok korktum. Bu yüzden yüzde yüz bir performans sergileyemedim. Hedefimiz, Pekin Olimpiyatları. Durumumuzu görmek için bu şampiyonaya katıldık. Daha önümüzde uzun bir süre var. Beklediğim derece 75'ti ancak 76.10'luk derece beni gerçekten sevindirdi. Olimpiyatlara Mersin'de çalışmayı çok istedim ancak burada antrenman şartları çok iyi değil. Antalya'da antrenman imkanı daha iyi olduğu için orayı tercih ettik" dedi. Fenerbahçeli Fatih Eryıldırım ise, "Aslında başlangıç olarak çok iyiydim. Faullü atışlarım oldu, bunlar çok iyi atışlardı. Yazın kulüpler yarışında hedefim birinci olmak ve olimpiyatlara hazırlanmak. Şu anda hazırlık çalışmaları çok iyi gidiyor. Fenerbahçe Kulübü'nün çok büyük desteği var. Buradan tüm Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası eleme yarışması sonunda Avrupa Atmalar Kış Kupası'na katılacak olan milli takım belirlenecek. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|