![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2084
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Meleğim şarkısını yüzünden vurdum
17 Şubat 2008 DHA ![]() İZMİR'in Çeşme'de sahne alan Özcan Deniz, kendisini dinlemeye gelen Mustafa Adaş adında bir kişinin silahlı saldırısı sonucu ayağından yaralandı. Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Altın Yunus Otel'in barında meydana geldi. Çeşme'de bir ay önce vereceği konseri bugüne ertelenen sanatçı Özcan Deniz'in otel barında seslendirdiği türkülere zaman zaman davetlilerle eşlik etti. Özcan Deniz, gecenin ilerleyen saatlerinde ön sırada yanında bir erkekle oturan sarışın bir kadına hitaben şarkı söyledi. İsmi henüz öğrenilemeyen ve şarkıya eşlik eden kadının yanında oturan Mustafa Adaş, konserin ardından Deniz'e ateş etti. Özcan Deniz ayağına isabet eden kurşunla yığılırken, saldırgan ise korumalar ve otel personeli tarafından etkisiz hale getirildi. Korumaların dövdüğü ve Ticaret Odası üyesi olan Mustafa Adaş, olay yerine gelen polise teslim edildi. Ayağından vurulan Deniz'in Özel Sisus Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak ameliyata alındığı bildirildi. Yapılan muayene sonucu sağ ayağına isabet eden kurşunun kemiği kırdığı ve içeride kaldığı saptandı. ![]() MELEĞİM ŞARKISINI İSTEDİM SÖYLEMEYİNCE VURDUM Çeşme Altın Yunus Otel'de Özcan Deniz'i bacağından vuran Mustafa Adaş'ın Çeşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, durumu ağır olduğu için de buradan 'deki bir hastaneye sevk edildi. Tedavisinin tamamlanmasından sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine getirildi. zanlı Mustafa A'nın (33), inşaat işiyle uğraştığı ancak bir süredir işsiz olduğu kaydedildi. Zanlının, oteldeki programda, hayranı olduğu Özcan Deniz'i 3 kez istemesine rağmen “Meleğim” şarkısını söylemediği için alkolün de etkisiyle sinirlenerek vurduğunu ve daha sonra büyük üzüntü duyduğunu söylediği öğrenildi.Olayda kullanılan tabancanın ruhsatsız olduğu belirlendi. İDDAA'DAN KAZANDIĞI PARAYLA EĞLENMEYE GİTMİŞ Mustafa Adaş'ın sorgusu sırasında ilginç bir ayrıntı da ortaya çıktı. Kurucuları arasında yer aldığı ve üst düzey yöneticiliğini de yaptığı şirketin 2001 yılında iflas etmesinin ardından işsiz kalan Adaş'ın İddaa şans oyunundan 800 YTL kazandıktan sonra eğlenmeye karar verdiği, bunun için de Özcan Deniz konserine gittiği öğrenildi. ![]() Özcan Deniz ise olay anını şöyle anlattı “ Sahnemi bitirip odama çıkmak için asansöre binerken bir kız imza istemeye geldi. Tam onunla ilgilenirken olay gerçekleşti. Ameliyatım gayet başarılı geçti. Kurşun kalça kemiğimi kırmış ama sağlık durumun iyi. Birkaç gün sonra ’a dönüp tedavime orda devam etmeyi düşünüyorum” dedi!.. Kimsenin sevgilisine bakmam Kendisini vuran kişinin sevgilisiyle göz göze geldiği bu yüzden vurulduğu iddialarını da yanıtlayan Deniz, “Ben yıllardır sahneye çıkan bir adamım. Kimsenin sevgilisine bakmam. Olay yanlış aksettirilmiş ve bir yanlış anlama meydana geldi” dedi. Hüriyet |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|