www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-18-2008, 05:52 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2082
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan MEB'de sürpriz istifa

MEB'de sürpriz istifa

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Erdoğan istifa etti.
18 Şubat 2008 / 16:05

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Erdoğan, 2006'dan bu yana yürüttüğü görevinden ayrıldı.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesinde görev yaparken Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından 12 Mayıs 2006'da Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı olarak görevlendirildiğini anımsatarak, şunları kaydetti: ''Aradan 21 ay geçtikten sonra onur duyarak sürdürdüğüm bu görevden ayrılıyorum. Sayın Bakan ile son bir ay içinde yaptığımız iki görüşme çerçevesinde böyle bir yol ayrımına geldik. Bugün itibarıyla izne ayrılıyorum. Görevden ayrılmamla ilgili yazının Sayın Cumhurbaşkanı tarafından onaylanmasını takiben İstanbul Üniversitesindeki görevime geri döneceğim.

BAKAN'A TEŞEKKÜR ETTİ
Başkanlığım süresince 1926 yılında Yüce Önder Atatürk'ün kurduğu bir Cumhuriyet kurumunu yönetmenin bilinciyle hareket ettim. Eğitim ve öğretim için öncülük yaptığım ve rol oynadığım her bir çalışmada ayrı bir mutluluk yaşadım. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı gibi yüce bir görevi yürütürken edindiğim tecrübeleri de kullanarak eğitim sistemimizin iyileştirilmesi için bundan sonra da çaba sarf edeceğim. Talim ve Terbiye Kurulundayken hedeflemiş olduğum bazı çalışmaların hayata geçirilmesinin, bir eğitimci olarak takipçisi olacağım. Ayrıca kamuoyuna da eğitime yön verebilme konusunda rolünü daha iyi oynaması için yardım etmeye çalışacağım. 2 yıl önce beni göreve getirerek, Türk milli eğitim sistemi için belirli çalışmaları yapmamı sağlayan Sayın Bakan Doç. Dr. Hüseyin Çelik'e teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre içinde yardımlarıyla ve destekleriyle bana güç veren mesai arkadaşlarım ve kamuoyunu hep şükranla hatırlayacağım. Yoğun ve yorucu geçen 2 yıllık bir süreçten sonra aileme daha çok zaman ayırabileceğim için mutluyum.''

AA
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:15 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.