![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 18755
İtibar Gücü: 2003
Rep Puanı : 2278
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YARDIM DERNEĞİ DEĞİL, YARDIMLAŞMA MERKEZİ OLMALI!
![]() Bayrampaşa ÖKM Komisyon üyelerinin toplantısına katılan Ak Parti Bayrampaşa ilçe başkanı Cemil Yıldız, oluşturulan bu komisyonlar yardım derneği değil, yardımlaşma merkezi olmalıdır diye konuştu. Özürülülere yönelik siyaset üstü bir çalışma uygulandığını, ancak bunun sadece bir yardım derneği olmadığını, insana yatırım yapan bir merkez olduğunu söyledi. Başkan Yıldız, önce tespit ediyoruz, sonra hizmet ediyorz dedi Bu çalışmalar neticesini bir kaç yıl sonra hedeflerine ulaştığında gösterecek diyerek, engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırmış olacaklarını belirtti. Ak Parti ilçe başkanı Cemil Yıldız, özürlülerimize hak ettikleri ilgi ve değeri verebilmek, bu toplumun birer ferdi olduklarını ve özürlü değil özel olduklarını hissettirebilmek için çalışmalarımız ve desteğimiz bundan sonra da aralıksız devam edecektir dedi. Ak Parti ilçe başkanı Cemil Yıldız, engellilerimizin özgüven kazanarak yaşama sıkı sıkıya bağlanabilmeleri amacıyla eğitimden sağlığa, istihdamdan tıbbi, sosyal ve mesleki rehabilitasyona, psikolojik ve toplumsal destekten sürekli bakıma, fiziksel çevreden ulaşıma ve spora kadar çözüm bekleyen sorunları için çaba göstermek, ortak sorumluluğumuzdur." dedi. Bayrampaşa Hacıbayram Restoranda yapılan toplantıya, Ak Parti İlçe başkanı Cemil Yıldız, ÖKM il başkanı Mustafa Bögelek, bayrampaşa ilçe sorumlusu Yaşar Tuncer, Ak Parti Bayrampaşa Sosyal işler Sorumlu başkan yardımcısı Murat Şimşek, Bayrampaşa özürlüler Koordinasyon Merkezi Komisyon Başkanı Salih Yıldırım ve komisyon üyelerinin yanı sıra, Bayrampaşa Rehabilitasyon Merkezi başkanı Asiye Sakarlı ve Eğitmenler katıldı. Haber Tarihi : 17 Ocak 2008 (11:52)
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|