![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalnızlığa mahkum bu sokaklar
Yalnızlığa mahkum bu yürek bu beden Varmısın yokmusun belli değil Benlemisin bensizmisin bellideğil Gözlerinmi daha güzel gülüşünmü belli değil Aşkmı bu sevgimi belli değil Sarhoşmuyum ayıkmıyım belli değil Aklım bendemi sendemi mühim değil Konuşan ben yaklaşan ben sokulan ben Ellerine tutunan saçlarına takılan ben Sözlerine gülüşüne bağlanan ben Sorsam seven kim diyeceksinki ben Anlamsız kaçışların sıkılışların Boş gözlerle bakışların Susuşların kaş çatışların Bendenmi sendenmi korkuların Hüzünlüysen dertliysen ortak olayım Ağlayacaksan kızacaksan ortak olayım Uykusussan uyuyacaksan yastık olayım Yakacaksan bu şehrin akşamlarını beraber olalım Suskun bir çiçeksinsen Ne açan nede tam solan Dünyaya dargın bi suskun çiçek Açmayan açmayada çabalamayan Birzaman daha yetecek gücüm kaldı Sana vereyim gücümü mühim değil Açmak açmamak senin elinde mühim değil Ben bitiyorum herhalde mühim değil Yeter bitsin bu sızı boşuna uğraş Bir şey getirmedinki kendini topla yavaş yavaş Olmuyor olmayacak herhalde arkadaş Ben vazgeçiyorum birazda sen kendinle uğraş Gelişin ümit vermediki gidişin incitsin Nekadar ısıtabilmiştinki zaten gözlerimi Ben senleykende sensizkende yalnızdım Gidiyormusun kalıyormusun artık mühim değil Girerken yüreğime izin almadınki Giderken müsaade isteyesin Sen benleykende tekkende suskun bir çiçeksin
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|