![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ses ver gönlümün sultanı
Ses ver... O çocuksu gülüşleri ıslak taşlar üstüne Bırakırken beni gördün mü Susmuş kara gözlerin yüreğimdeyken Güneş yakamozlar saçarak Kaldırımlar üstünden gelip geçiyor Renklerin solgun yüzü utanıyor Direnen elimdeki çay bardağı Direnen çayda ki renk. Sokak kumruları alışkın Senin ellerinden dökülen ekmek kırıntılarına Pencere çiçekleri türkülerine Suskun sokaklar sesimin gölgesinde Kanatlanmış bir kırlangıç misali Gelip kapından geçiyorum Bir dağ masalıyım Bir dağ masalı Öpüştüğün diller bilir tadını. Havada rüzgâr sesi Havada kar sesi Havada amansız bir fırtınanın belirtisi Ellerimle tutuyorum ağlayan gözlerimi Gözlerim geceye açılan karanlığın tutsağı Hoyratlaşan yalnızlığım koşuyor sabahlara Esiyor yüreğime Ufukları buz tutmuş bir gecenin sessizliği. Yıldızlar diyorum Yıldızlar Gecenin son deminde konuğum oluyorlar Uykusuz gözlerimin yorgunluğunu Sabahların şafağına taşırken Sokak güvercinleri Yemleniyo.r Ufuk rengini kaybedince Ellerim diyorum ellerim Ellerim Suskun sokakların sesiyle Sensizliği saklıyor.
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 12 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 45313
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() TeŞeKKüRLeR:.!
|