![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4224
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Demet'e beraat
"Karşımda akıllı rakip istiyorum" sözleri nedeniyle Hande Yener'in hakaret davası açtığı Demet Akalın beraat etti. "Yetişemediğim işlere Hande gidiyor. Karşımda akıllı rakip istiyorum" sözleri nedeniyle Hande Yener'in hakaret davası açtığı Demet Akalın beraat etti. Demet Akalın-Hande Yener arasındaki tartışma, Yener'in, "Bugüne kadar benzetildiğim sanatçıların hepsiyle inanılmaz tarz farkım vardı. Ben Batı müziği yapıyorum, bu yüzden fantezi müzikle uğraşanlarla zaten rakip olamam. Demet'in yaptığı iş tarzım değil" sözleriyle başlamıştı. Bunun üzerine Demet Akalın, "Beni beğenmiyorsa neden benim yetişemediğim işlere gidiyor. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle hasta oldum, yatağa düştüm. Kimin daha çok iş yaptığı ve beğenildiği ortada. Yoğunluktan dolayı yetişemediğim ya da kabul etmediğim işleri kendisi kaptı" diye cevap verince iki sanatçı arasındaki tartışma büyümüştü. Hande Yener'in "Onu tanımam. En yakın arkadaşım Demet Kutluay" cevabına, Akalın, "Karşımda akıllı rakip istiyorum" karşılığını vermişti. Bunun üzerine Yener, kişilik haklarına saldırıldığı gerekçesiyle avukatı aracılığıyla Demet Akalın hakkında 50 bin YTL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Hande Yener'in şikâyeti üzerine Bağcılar Cumhuriyet Savcılığı da basın yoluyla hakaret ettiği gerekçesiyle Akalın hakkında, 3 aydan 2 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. Bakırköy 16'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına iki şarkıcı da katılmadı. Mahkeme, bu sözlerin hakaret içermediği kanaatine vararak, Demet Akalın'ın beraatine karar verdi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|