![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4227
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() "ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Uğur, bu sezon şampiyonluk yarışıyla ilgili "İnşallah Sivasspor, Galatasaray ve Beşiktaş da sezon sonuna kadar bu yarışı bırakmaz. Tabii biz de bırakmayacağız. Sonuna kadar hep beraber gidelim ve iyi olan ortaya çıksın. Nihayetinde şampiyon olacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı. En büyük hedeflerinden birinin 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde milli takım kadrosunda yer alabilmek olduğunu kaydeden Uğur Boral, sözlerini şöyle tamamladı: "Türk Milli Takımı’nın yetenek açısından tüm rakiplerinden önde olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok yetenekli oyunculara sahibiz ama Türk oyuncuların biraz kendine güvenleri eksik. Fatih Terim gibi teknik adamlar sayesinde bu özgüven eksikliği de gideriliyor. Fatih hoca, Türk takımlarının bugüne kadar yakınına bile gelemediği UEFA Kupası’nı kazandı. Ardından aynı takım Süper Kupa’ya sahip oldu. Fatih hocanın başardığı en önemli işin Türk futbolcusuna kazandırdığı özgüven olduğunu düşünüyorum. Bir Türk antrenörün Milan takımını çalıştırabileceğini de herkese gösterdi. Bence bu, Türk antrenörler için açılmış en güzel yoldur. Artık bu özgüvene sahibiz ve rakiplerimiz Türk takımlarından korkar hale geldi. Böyle bir ortamda eğer yeteneklerimizin var olduğunu söylüyorsak, bunu göstermemiz lâzım. Ben Türk Milli Takımı’nın şansının bütün rakiplerinin önünde olduğunu düşünüyorum. Tıpkı 2002 Dünya Kupası’nda olduğu gibi, Avrupa Şampionası’nı da en iyi noktada bitireceğiz." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|