![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Okunmaya değer
Gelip geçiyorken hayat Almadan fikrimi yaşama dair Farkın da bile değilim yalnızlığımın. Sevgiye aç bedenime Aşktan yoksun yüreğime Üzerime gelen dört duvara Kaybolan ruhuma Eskimiş klavyeme inat Yazıyorum bu şiiri…. Ne hatırlamak geçmişi Ne hatırlanacak bir şeyler yapabilmek Ne silebilmek defterden yazılanları Ne silinecek isimler bulabilmek için Ne de yaşamıma paha biçemeyenler için Yazıyorum bu şiiri. Ne kimsenin yaşamında benden bir alıntı Ne kimseden bana fayda Olsa olsa zarardır insana, benim yalnızlığım Ne varsa kendinde var unutma Ne seninki ona Ne onunki sana Çözümü olmayan yalnızlığa mahkumum ben. Bilirler ki her yalnız olan başlı başına bir dünyadır Yaşamı kendi içine sığdıran Her dünya başlı başına bir yaşamdır Oysa bir kişinin yaşamına dolan Çözümü olmayan yalnızlığa mahkumum ben. Sebebi bilinmeyen hüzünlere Arkası gelmeyen günlere Asla duyulamayacak olan dost seslere Sevgiliye, sevgiye hasret yüreklere sesleniyorum Yalnızlığımın şiiri dir bu Okunmaya değer…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|