![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4228
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kanatları kapatıyor
Aslan´ın hocası Kalli, sol açığı Hakan Balta, sağ açığı da Barış'la kapatıp Arda'yı ortaya çekerek, Cisse'siz Kartal´ı göbekten vurmayı planlıyor. 2.3.2008 Zafer planı hazır.... Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Beşiktaş maçının taktiğini kafasında büyük ölçüde tasarladı. Alman hoca, son haftalara göre takımını farklı bir düzenle sahaya çıkarmayı düşünüyor. İnönü’de Kartal’ın kanatlarını etkisiz hale getirmek isteyen kurt hoca, orta sahanın solunu Hakan Balta, sağını da Barış Özbek’le kapatacak. Böylece Arda’yı ortaya, Mehmet Topal’ın yanına adapte edecek olan Kalli, Cisse’siz Beşiktaş’ı göbekten delmeyi planlıyor. Bekler; Volkan&Sabri Savunmanın iki kanadında iki süratli isim görev yapacak; Volkan Yaman-Sabri Sarıoğlu. Genç bekler, takım arkadaşları topu her kaptığında hücuma çıkarak orta sahayı rahatlatacak. Bir sakatlık yaşanmazsa savunmanın göbeği Servet ile Song’a emanet. Feldkamp’ın hücumdaki tercihi de Hakan Şükür ve Ümit Karan’dan yana olacak. Kral’la ceza alanında hava hakimiyetini ele geçirmeyi arzulayan Kalli, son vuruşları da Karan’a bırakacak. Kale ise Aykut Erçetin’e teslim. Kısa...Kısa... Cim Bom kampa girdi Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanla tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, kampa girerek maç saatini beklemeye koyuldu. Son idmanda taktik çalışmalar üzerinde durduğu belirtilen Kalli’nin talimatıyla tesislerin kapıları dış dünyaya kapandı. Oyuncuların bir hayli neşeli oldukları belirtildi. Özel toplantı yaptı Feldkamp’ın idman sonrası oyuncularıyla 25 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. 73 yaşındaki çalıştırıcının, öğrencilerine Fenerbahçe galibiyetinin geride kaldığını, zirve mücadelesinin sürdürülebilmesi için İnönü Stadı’ndan mutlak zaferle ayrılmaları gerektiğini anlattığı vurgulandı. Kalli, savunma oyuncularını da uyardı. Genç Sabri göreve hazır Bir ara Kalli tarafından kadro dışı bırakılan, daha sonra affedilen ama kadroya giremeyen, ancak Uğur’un sakatlanmasıyla takımda yine kendine yer bulan Sabri, hocasından görev bekliyor. Fenerbahçe karşısında müthiş bir zafer elde ettiklerini belirten genç futbolcu, “Hocamız forma şansı verirse, Beşiktaş derbisinde de takımımın galibiyetinde rol oynamak istiyorum” diye konuştu. Ve Hasan Şaş geri dönüyor! Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Hasan Şaş, geçtiğimiz günlerde de boğaz enfeksiyonu geçirmişti. Tecrübeli oyuncunun bu rahatsızlığının düzeldiği ve saha çalışmalarına başladığı kaydedildi. Şaş’ın, dün takımdan ayrı olarak iki idman yaptığı; 10 gün içinde takımla birlikte antrenmanlara çıkabilecek kapasiteye geleceği ifade edildi. ‘İki ülkeyi de temsil ediyorum’ Barış Özbek, dünkü sayısının büyük bölümünü Almanya’da yaşayan Türkler’e ayıran Frankfurten Rundschau gazetesine konuştu. Genç futbolcu, “Almanca’yı Türkçe’den daha iyi konuşuyorum. İstanbul’a gittikten sonra hangi ülke için oynayacağım çok konuşuldu. Sportif nedenlerle Alman U-21 takımını tercih ettim. İki ülkeyi de temsil ettiğime inanıyorum” ifadesini kullandı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 5 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16104
İtibar Gücü: 1394
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Ama malesef kartal bizi köşeden korner atarak vurdu...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|