![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4229
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Derbiye doğru Galatasaray günlüğü
İnternet sitelerinde yapılan taraftar anketlerinde Galatasaray'ın galibiyet oranı Beşiktaş'a karşı ezici bir üstünlükle önde. 2.3.2008 Anketlerde Cim Bom önde İnternet sitelerinde yapılan taraftar anketlerinde Galatasaray’ın galibiyet oranı Beşiktaş’a karşı ezici bir üstünlükle önde. Webaslan.com’da oy kullanan 90 bini aşkın taraftarın yüzde 85’i Cim Bom’un kazanacağını, yüzde 15’i Kartal’ın galip geleceğini belirtti. Ajansspor.com’da yüzde 48 konuk ekip, yüzde 42 ev sahibi, ligtv.com.tr’de yüzde 50 Galatasaray, yüzde 42 Beşiktaş, radyospor.com’da yüzde 51’e yüzde 36 Aslan daha şanslı görüldü. 1607 Aslan, İnönü’de müthiş bir şov yapacak Sarı-Kırmızılı taraftarlar İnönü Stadı’nda da takımlarını yalnız bırakmayacak. Galatasaraylılar’a ayrılan 1607 biletin, çıktığı gibi tükendiği belirtildi. Bağımsız taraftar oluşumu ultrAslan’ın önderliğinde çeşitli organizasyonlar düzenleneceği gelen bilgiler arasında. Bu arada İstanbul Valiliği, İnönü’ye toplu halde gelinmesinin kesinlikle istenmediğini açıkladı. Mart ayında eşitlik var Beşiktaş ile Galatasaray, bugünkü mücadele ile birlikte mart ayında 38. kez kozlarını paylaşmış olacaklar. Ezeli rakipler daha önce oynanan 37 maçta 13’er kez galip gelmeyi başardı. Taraflar sahadan 11 defa da beraberlikle ayrıldı. Bu sınavlarda Kartal’ın 43 golüne Aslan 37 golle cevap verdi. İki takım arasında geçen sezon oynanan karşılaşma da mart ayındaydı ve İnönü Stadı’ndaki o mücadeleyi 2-1’lik skorla ev sahibi ekip kazanmıştı. ‘Yedeklik de gurur verici’ Devre arasında Ankaragücü’nden transfer edilen ve Song’un yokluğunda son derece başarılı bir grafik çizen Emre Güngör, Beşiktaş karşısında yedek soyunacak. İlk 11’e girememeyi kendisine dert etmediğini belirten 23 yaşındaki oyuncu, “Galatasaray’da yedek olmak bile gurur verici. Sonuçta Servet ve Song gibi iki oyuncunun arkasındayım. Sıram geldiğinde yine görev yapacağım. Hedefim A Milli Takım’a yükselmek. Elimden geleni yapıyorum” diye konuştu. Uğur Uçar: Kahroluyorum Formunun zirvesindeyken Konyasporlu Batista ile çarpışarak talihsiz bir sakatlık geçiren ve sezonu kapayan Uğur Uçar, Fenerbahçe ve Beşiktaş derbilerinde forma giyemediği için çok üzgün olduğunu söyledi. Genç oyuncu, “Maçları izlerken çok sıkılıyorum. Çünkü oynamaya alışmıştım ve takım arkadaşlarıma yardım edememek beni kahrediyor. Umarım şu sakatlığım bir an önce düzelir ve takıma katılırım. Formamı, taraftarın coşkusunu çok özledim” dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|