www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-06-2008, 01:48 PM   #1
TυяKѕ™
Bağımlı Üye

TυяKѕ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 18755
İtibar Gücü: 2005
Rep Puanı : 2278
Rep Derecesi : TυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan Vay be ne tesadüf

Vay be ne tesadüf
06 Mart 2008 Perşembe 09:07
Terör örgütü bayrağının renkleriyle boy göstermişlerdi. Meğer DTP grubuna öylesine takılmışlar..

DTP Meclis Grubu toplantısına, PKK bayrağının renkleri sarı, kırmızı ve yeşil türbanla gelen kızların fotoğrafları gündeme damgasını vurdu.

Toplantıya sarı türbanıyla katılan Siirtli Hatun, amaçlarının siyasi propaganda olmadığını belirterek, "Arkadaşlarım Ankaralı. Sarı, kırmızı ve yeşilin ne anlama geldiğini bile bilmiyorlar. DTP toplantısına onları ben çağırdım. İstesem sarı, kırmızı, yeşil şalımı takardım. Kesinlikle böyle bir niyetle gelmedik" dedi. Sabah'tan Hazan Ateş'e konuşan Siirtli Hatun şunları söyledi:

Renklerin ne anlama geldiğini dahi bilmiyoruz

Babam İbrahim Bey, DEHAP Keçiören İlçe Başkanlığı yaptı. Zaman zaman partinin grup toplantılarına geliyorum. Siirtliyim, Kürdüm. Arkadaşlarımla Keçiören'de bir mağazada çalışıyoruz. Ben 19 yaşındayım. Arkadaşlarım da aynı yaşlarda. Onlar Ankaralı. Doğulu değiller, DTP ile de ilgileri yok. Salı günü izinliydik. DTP Grup toplantılarına ara ara geliyorum. Hadi gelin hep beraber gidelim, hem de Meclis'i gezmiş olursunuz dedim. Onlar öyle geldi.

Tamamen tesadüf

Ben 4-5 yıldır türbanlıyım. Her renk örtüm var. Arkadaşlarımın da. Kesinlikle bu bir tesadüftü. Simge olarak düşünmedik. Üstelik, Kızılay'da otobüs beklerken, birbirimize "rengarenk" olmuşuz diye takıldık. Arkadaşlarım sarı, kırmızı, yeşilin ne anlama geldiğini dahi bilmiyor. Arkadaşlarıma yan yana oturalım derken de böyle bir tablo çıkacağını düşünmedim.

TυяKѕ™
уєηι тüяк ¢єzα кαηυηυ

ѕιуαѕєт мєу∂αηı вöℓüм кυяαℓı

:gunsmilie:
Her Hakkım Saklıdır ®
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³

TυяKѕ™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:58 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.