www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-25-2006, 02:27 PM   #1
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2040
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute
Angry DTP'den Özkök'e: ''Operasyon dursun''

DTP'den Özkök'e: ''Operasyon dursun''

Eski DEP milletvekili ve DTP kurucularından Selim Sadak, güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonların durdurulmasını istedi.
DTP Nusaybin ilçe örgütü açılışına katılan Sadak, "sayın Genelkurmay Başkanı'na sesleniyorum. Operasyonları durdurun. Çünkü Kürtler yüzlerini başka tarafa döneceklerdir" dedi.
Sadak, "1992 yılında da sınıra yüz binlerce asker yığdılar, yurt içinde operasyonlar düzenlediler. Ama yine çare bulmadılar" dedi.
Selim Sadak, "çare çapulcu, hırsız, rantçı ve Şemdinli faailerinin üstüne gitmektir. Van savcısı sayın Ferhat Sarıkaya'nın işaret ettiği faillerin üstüne gitmektir. Bu halkın üstüne gitmek değil" diye konuştu.
"Her Nusaybinli, Amedli (Diyarbakır), Vanlı DTP başkanı oldu ve davadan vazgeçmedi" diyen Sadak, "çeteleri hedef gösteren savcıyı görevden aldılar. DTP öyle güçlü bir parti ki, Meclis'teki partiler yek vücut olup partimize saldırıyorlar" ifadesini kullandı.
Başbakan Erdoğan'a da seslenen Sadak, "Diyarbakır'da Kürt sorunu benim sorunumdur diyorsun, diğer yandan Şemdinli'ye gittiğin zaman da `Şemdinli halkının tanıklığını kabul etmiyorum' diyorsun. Peki o zaman Afrika'dan, Rize'den ya da Kasımpaşa'dan mı tanık getirsinler? Kürtlerin demokratik talepleri yerine getirilmelidir" dedi.

PKK'lıya yine 'gerilla' dedi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör operasyonlarını durdurmasını da isteyen Selim Sadak, "Cudi'de, Gabar'da ne asker kanı, ne de Kürt gençlerinin kanı aksın. Hepsi bu ülkenin çocuklarıdır" diye konuştu.
"Anaların gözyaşları dinsin" diyen Selim Sadak, "şayet bu anaların gözyaşlarını anlamıyorsanız, çocukları Gabar'da öldürülen asker anaları ile Muş'ta öldürülen HPG gerillalarının (Ölen 14 PKK'lı) anaları mutlaka birbirlerini anlayıp bir araya geleceklerdir. Operasyonlar durdurulsun. Çünkü Kürtler yüzlerini başka tarafa çevirecektir. Korkarım o zaman kimsenin yapacağı bir şey olmaz. Ben dahil" dedi.
DTP yöneticilerinin tutuklanmasını da eleştiren Sadak, "bu partinin yöneticileri demir parmaklıklar arkasında bulunuyor. Bunu yapanlar utansın. Siyasetçileri aydınları cezaevine tıktılar" dedi.
Kaynak:http://www.milliyet.com.tr/2006/04/24/son/sonsiy14.asp

DTP'liler iyice haddini Aşmaya başladılar.Bence Ordu önce dağdaki çakalları sonrada bunları temizlemeli Yoksa terörün önüne hiç bir zaman geçilmeyeçek.Bunlar güzel sözden anlamazlar ne desek boş.

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı