www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-08-2008, 11:33 AM   #1
TυяKѕ™
Bağımlı Üye

TυяKѕ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 18755
İtibar Gücü: 2001
Rep Puanı : 2278
Rep Derecesi : TυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan Erdoğan bol çocuk istedi

Erdoğan bol çocuk istedi
08 Mart 2008 Cumartesi 08:09
Başbakan Erdoğan genç nüfusun korunmasını istedi. En az 3 çocuk yapın tavsiyesinde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Batı ülkelerinin genç nüfus transfer etmeye başladığını, Türkiye’nin ise genç nüfusunu korumak zorunda olduğunu belirtti.

Erdoğan, “Eğer nüfusunuzun azalmasını istemiyorsanız, bir ailenin 3 çocuğu olmalı. Takdir sizin, o ayrı mesele. Bunu yaşadım, inanarak söylüyorum. Çocuk berekettir, onu bilmeniz lazım. Benim 4 çocuğum var, keşke daha fazla olsaydı” dedi.

Eşi Emine Erdoğan ve Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile birlikte Uşak’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan Erdoğan, Türkiye’nin genç nüfusunu korumaya devam etmesi gerektiğini vurguladı. Erdoğan şunları söyledi:

“Batı şu anda ağlıyor, sakın bu tuzaklara düşmeyin. Böyle giderse 2030 yılında Türkiye’nin nüfusunun çoğu da 60 yaşın üzerinde olacak. Sevgili hanım kardeşlerim, bir Başbakan olarak konuşmuyorum, bir dertli kardeşiniz olarak konuşuyorum. Bu tuzağa asla gelmeyiniz. Biz genç nüfusumuzu aynen korumalıyız.

Bir ekonomide aslolan insandır. Bunlar ne yapmak istiyor? Bunlar Türk milletinin kökünü kazımak istiyor. Eğer nüfusunuzun azalmasını istemiyorsanız, bir ailenin 3 tane çocuğu olmalı.

TυяKѕ™
уєηι тüяк ¢єzα кαηυηυ

ѕιуαѕєт мєу∂αηı вöℓüм кυяαℓı

:gunsmilie:
Her Hakkım Saklıdır ®
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³

TυяKѕ™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:35 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.