![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 45558
İtibar Gücü: 1295
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Şiirleri
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() ağır geliyor anne...
bizlermi zor zaman çocuklarıydık sizler mi anne? dünya gittikçe daha çirkin oluyor sizin pencerenizden de bakınca öylemi anne? birşeylerden sıkılmamız siz üstüme geldiniz diye değil ama hayatta pek insaflı değil bizlere çocukken sadece oyunu düşünen beyinler artık çok dolu anne öyle çok çelişkiler var ki içimizde hem büyü hem çocuk kal hem oku-anla hemde hiçbirşeyi bilme ağır geliyor anne bence zor zaman çocukları biziz anne herşey olmuyor çok istesek bile kırıyoruz birbirimizi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() kaderim sensin...
mutluyum kader inat cünkü öyle birini buldum ki işte hayat bu dedim kendimi ona adamaya hazırım cünkü artık onu seviyorum biliyorum melek bana kizacaksin ama ne yapayım seni seviyorum sana acik sözlü oldugumu söylemiştim yine seni saşirttım belkide ama olsun sen buna degersin cünkü sen faklisin sana şiir yazdim sen orda bensiz sokaklari adimlarken ben burda sensiz sokaklari ezberledim sen orda üşürken ben burda sevginle yandim sen karanliklarda işik araken ben burda aydinligi karattım cünkü sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() -_-seyduna-_-...
Haydi gel Kaç zaman oldu bekleyeli, Haydi gel. Gözlerim kapalı. Umuda selam ettim,yanına iki kelam, Bir sigaram kaldı seni beklerken elimde yanan, haydi gel. sigaranın son nefesindeyim. Beraber başladığımız, Hep güzel sözler çıkardığımız, Alfabenin son harfindeyim. Seni beklerken bir rüya gördüm, Rüyada bir oyun., O oyunda ben bir taştım. Ve o oyunun son taşıyım. Son bir hamlem kaldı, Haydi gel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() kadınlar GÜNÜ...
annem dünyanın en degerli kadını , bizimiçin çaba harcayan babam öldüğünden beri ömrünü bizim için feda eden bi melek kadar masum ,kanatları kuş gibi bizim için çırpınan ona buna buna sırf bizim için katlanan,benim annem aslında bunları yapmak zorunda degil hayatını çokta güzel yaşayabilir ama o bunu yapmadı bizsiz yaşamak yerine bziimle zorluklarea gögüs gerdionun için eger bi kadınlar günükutlanacaksa benim annem ve benim annem gibi fedakar kadınların kadınlar günü kutlu olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() KADINLARA DAIR...
İçinizin aynasıdır gözler... kara yılan gözlüler,bahar gözlüler kahverengi, ela,yeşil gözlüler neler gördünüz kim bilir,neler? sevdiniz, sevdalandınız kimini gerçek kimini gıyabında öptünüz.. üç ayrı erkek sevdi çoğunuz. babanız,yavuklunuz bir de terk edemeyeceğiniz tek erkek,oğlunuz. üçünü de siz doğurdunuz. çıplaktınız,anayken onurluydunuz... aynalı beşikti kucacağınız. bere uçlu memelerinizdeki ak süt,ağız tadımız,damak tadımız. adınız neydi, adınız? isimsiz birer |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Tadı Yok.....
Ne gecenin, nede sabahın Ne kışın, nede baharın Ne hayalin, nede rüyanın Sensiz hiç bir tadı yok sevdigim... Ne yedigim yemegin,nede içtigim suyun Ne yürüdügüm sahilin, nede ormanın Ne saçımı okşayan rüzgarın,nede yazın Sensiz hiç bir tadı yok sevdigim... Ne yagmur altında yürüdügüm yolların Nede aşk şarkıları söyleyen kuşların Ne yakamozun,nede gök kuşagının Sensiz hiç bir tadı yok sevdigim... Ne kokladıgım çiçeklerin,nede güllerin Ne hayatın, nede yaşamanın Ne gülmenin,nede |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() ..............
Bir gün yaşananlar yüzünüze vurulsa sizin sırtınızı dayayıp güven duyduklarınız ne kadar yanınızda kalırdı...Bir gün yaşıyorum ....Nasıl yaşıyorum anlamıyorum..Hayatı deniyorum kendimce. .Nasıl bir kişi?..Nasıl bir aktivitesi var diye?..Hayat bizden farklı değil ya.. Yolda yürürken hayAtın farklı olduğunu anlıyorum..Bir çoban görüyorum..Bana benziyor ama tek farkı sırtında koca bir deve derisi ceketi ve elinde asa'sı var. Kendime baktım hiç bir şeyim yok .Hem onun koyunlarıda vardı.FAKAT o koyun |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() Bİlmem Hatirlar Misin? Askim ( Genco )...
Bİlmem Hatirlar Misin? Eskİden Balat'in Kuytu KÖŞelerİnde BuluŞurduk Senle. Bebeklİkten Berİ Yaniktik Bİrbİrİmİze Sen Bana Hep BebeĞİm Derdİn Bende Annem Gİbİ KonuŞma Derdİm Sana. Hep Haykirirdin DaĞlara TaŞlara; Ben Bu Kiza AŞiĞim Hemde Çok AŞiĞim... Balat'in Tozlu,toprakli,taŞli Yollarina Yosun TutmuŞ Duvarlarina Yazardin Adimi Belkİ De O YÜzden Birakip Gİdebİldİn Benİ Oysa Ben Senİ O Yollara Yosun TutmuŞ Duvarlara DeĞİl Kalbİme YazmiŞtim... Ben Kalbİmİ SÖkÜp Atmadan Unutam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() GİDECEKSİN GİTME...
Biliyorum gideceksin bu gece ,toplamışın bütün eşyarı,bütün hatıralarımı bırakmısın.Al bu kazagımı kışın sıcak tutar bu atkıyıda boynuna sar sana son hediyem.Gideceksin biliyorum suz ne olur bir şey söyleme sadece sarıl sarılki ölene denk sadece senin kokun kalsın .Gideceksin ne olur bakma bana sana söz veremem sonra ,kapıyı kapatma bırak hep öyle kalsın Gideceksin biliyorum dur kitme kime nasıl gideceksin. ben gideyim .sen gidersen ben ölürüm ,ben gidersem sen yaşarsın.cünkü sana sevgim ne ka |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|