![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2030
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İlk okuldan mezun olmuştum tabi bizim zamanımızda ilk okul 5 inci sınıfa kadardı şimdi 8. sınıfa kadar.Okullar tatil olduktan 1 ay sonra tatile gidecektik ve ben bir sahilde tuzak hazırlamayı çok özlemiştim bir an önce gitmek istiyodum.Yalvar yakar tatil zamanını biraz öne aldırttım babama.Artık bovullar hazırlanmış yer ayırıltılmıştı ertesi gün bodrma tatile gidecektik çok sevinçliydim.Arkadaşım eve geldi ve beni dışarı çağırdı.Gel sen tatile gitmeden önce biraz patenlerle tur atalım ondan sonra bize gider dövüş çalışırız dedi.Bende bizimkiler izin aldım ve arkadaşımla gittim.O pateniyle kayayodu ben patenimi almamıştım kaykayımla gidiyodum.Ara sokakta öpüşen bir kızla bir erkek gördük yaşaları bizden büyüktü.onları izledik biraz ve kolay gelsin abi diyip kaçtık.Arkadaşım dediki o kızı eve atacak şimdi çok fena ....cek.İyide bize ne dedim.Biraz durdu ve bana baktı oğlum sen dönme filanmısın dedi.Bende ne alakası var git filan diye böyle bir muhhabet geçti.Onların evine gitti yemek yedik ve arkadaşım aban masturbasyon çekmeyi öğretti.Hatta bilmiyorum diye mahellede taşak konusu olmuştum."aklıma geldikçe gülüyorum" her neyse biraz bir şey biliyodum ama bu kadarını bilmiydum.Biraz Defans ve atak çalıştıktan sonra ben erken yatacağım için eve gittim.Çünkü yarın güneş doğmadan yola çıkacaktık.Sabah oldu bovulları ben taşıdım ve yola çıktık.Yolda genellik uçan kuşları izlemek gibi değişik bir haz aldığım alışkanlığım vardır.Çalıların arkasındaki bir kuşun orada olduğunu anlarım.Deniz gözüktü ve 1 kaç saat sonrada kalacağımız varmışrık."Az önce anneme sordum marmarise gitmiştik dedi ben bodrum diye hatırlıyorum ama her neyse"Bir apart oteldi.Babamın arkadaşı karşıladı bizi.Nedense sevmem o adamı her şeyime karışır!ve babamında kafasına hep girer istediğimi yapamam.Apart otelin arkasında tam benlik fazla büyük olamyan ama derin bir havuz vardı.Hemen havuza girmek istedim ama izin vermediler.Apart otelin bir tarafında için üzüm yetişen ve incir ağaçalrıyala kaplı iki katlı bir ev vardı diğer tarafında ise otele ait omayan halka açık bir basket sahası vardı.Orayı çok sevmiştim denizde fazla uzak değildi.Apart hotelin ön tarafı restoranttı.O yüzden yan taraftan dairelere geçiş yaplıabiliyodu.Bavulları taşırken tam bitişik evin orada kapı girişinde bir av köpeği vvardı.Sarı bir köpekti ve adıda biboştu eşyaları taşıdıktan sonra köpeğin yanına gittim.Biraz baktm bana havlıyodu.Elimi yavaşça uzattım ne yapacak diye.Bir atılacakmı koklayıp yalayacakmı diye merak ettim.Allah şükür yaladıOnu biraz sevdim.Tabi duvarın arkasından duvarda fazla yüksek bir duvar değildi hemen karşıya geçebiliyoduk.(Bu köpeğin resmini yolluıyacam!)"O evinde resmini yollıyacam!"Elimin her tarafı salya sümük oldu yıkamaya gitti ve mayomuy giyerek cups havuza.Günler güzel geçiyodu.Gündüz deniz ile havuza gir.Güneş batarken Basket maçı yap.Akşamda babnlarla dolaş yada köpekle oyna.En çok sevdiğim şeyde köpekle oynamaktı.Tam eve girecem apartman kapısında köpek(biboş) bana bakıyo gitme dermiş gibi.Kafasını okşadım ve giderken hani köpeklerin bir ağlama sesi vardırya onu duydum.Baktım gitmemi hiç istemiyomuş gibi bir hali vardı.Bende atladım duvardan elimdeki dondurmayı ona verdim.Yedikten sonra başladık oynamaya o karanlık kuytu yerde.Heryerde üzüm salkımları olduğu için ışık oraya pek gelmiyordu.İncir ağaçlarnın bir kokusu var bilirmisiniz o kokudan nefret ederim ve o koku sivri sinekleride çeker.Sivri sinek öldürmek ccanım çıktı bir köpekle oynuyodum bir onlarla savaşıyodumBir tane sivri sinek kulağıma girdi ve küfür ederek geriye çırpınırçasına gittim biraz.Ne kadar küfür ettim haddi hesabı yokturİncir ağacına çarptım ve tişartüm mahvoldu gene küdür ettim ve biboşun hiç kıpırdamadığını fark ettim.Biraz ona baktım.Birden bir soğukluk sağ amumdan geldi ve sağ omuzumun tüyleri diken diken oldu.Biboş havlamaya başladı.Bende biraz daha oynayıp eve yatmaya gittim.Annemden atıştıracak bir şeyler hazırladı onları yedikten ve antreman yaptıktan 1 saat sonra yatttım.Uykum yoktu öylesine tavana bakıyodum.Daha ikinci gecemdi ve yapacaklarım hakkında hayal kuruyodum Ama üsteki klasik müzik sesi beni çıldırtıyodu.Gerçi ses biizim kaldığımız yerin salonunun tam üstünden geliydu ama odamdan rahat duyuluyodu.Birde o operadaki kadın sesi yolmu beni çıldırtıyodu kadının ağzına barut doldurup bir meşale ila patlatmak geçiyodu içimden.Herneyse uyudum ve ertesi gün oldu kahvaltımı yaptım ve birinci gün yaptıklarımı tekrarladım her şey çok güzeldi ama o hergece çalan müzik beni çıldırtıyodu.Sonradan öğrendim tam üstümüzde klasik müzik çalan bir grup kalıyomuş.Onlardan biraz sessiz olmasını istedim.Onlarda müzik ruhun gıdasıdır canlı canlı klasik dinliyon daha ne istiyosun dedim.Bari o kadın susun demin.O kadın kim dedi kirli sakallı olan.Bağran salak dedim.Bizim grubumuzda bir kadın var oda burada değil dediler küfür ettim.Babam küfür ettiğimi duydu ve kulakalrımdan çekerek oradan götürdü beni.Her neyse 3. günün akşamı "tabi geldiğimiz günü saymıyorum"Gene biboşla oyuna daldım bağcıklarımı mahvediyodu.Hani ucu beyaz bir plastik olan ve mavi bağcıkları uzun ayakkabılar vardı bilirmisiniz çok modaydı, onlardan vardı ayağımda.Convers lere benziyo işteEtrafı çok pisletmişti onla oynarken kurmuş boklara basmaya dikkat ediyodum.Apartmana gitti ve köpeğin oldu yeri zor zar temizledim.süpürgeyi bile mahvettiBoynumda bir boşlu hisset bir an için.Elimi attım çevşenim yoktu.KAranlıkta çevşenimi aradım.Anneannemin hediyesiydi çevşen.Yerde o karanlıkta çevşeni araken bir yandadanda av köpeği olan biboşla uğraşırken içime bir soğukluk girdi.tüylerim diken diken oldu ve o soğukluk geldiği gibi tuhaf bir uğultuyla çıkıp gitti.Bu sıçakta amma soğuk bir rüzgar diye düşündüm.Herhalde çok sıcak olduğu için rüzgarın gelişini böyle hissediyodum.Ayğımın altında yumulşak bir şey hissettim.Boka bastım diye korktum kaldırdığımda deri çevşenim ufak bir ışıkta belli oluyodu.Aldım onu tabi biboşun izin verdiği kadaripini kopardı çevşenin.Duvardan atladım ve dairemize doğru çıkmaya başladım.Arkamdan havlayıp duruyodu biraz sonra susar diye umursamadım.Daireye çıktığımda bizde kimse yoktu.Aşağıda olduklarını düşündüm ve anahtarı almaya gitmeye karar verdim karanlıkta beklemekten iiidir.Karanlıktada beklemeyebilirdim aslnda ama ikde bir ışığı yakmam gerikoyodu.ona üşendim zaten karanlığı seviyorum ama öğrümcek vardı orada bir kaç tane onlar gelirse yanıma diye tırsıyodum.Biboş beni görmesin diye kapıdan çıkarken ışığı yakmadan aşağıya indim yavaş yavaş.Biboşun olduğu yerden geçerken onu ağlama seslerini duydum.Duvarın arkasına bakınca bir köşeye büzşmüş korkmuş olduğunu gördüm.Yanına gitsemmi gitmesemmi diye düşündüm.Ya alışması lazım gece yanlız kalamya diye düşünüp çaktırmadan sesisiz bizimkilerin yanına gittim.Anahtarı isteedim ama babam bizde çıkıyoz bekle beraber çıkarız dedi.Biraz bekledikten sonra daremize doğru gitmeye başladık.Ben biboş görmesin diye gerçi çoğu zaman kokumu bile alıyo ama ginede gizlilikle apartmana girmeye çalışırken hiç ses olmamamsı bir an içi dikkatimi çekti.Dizlerimin üstündeydim.Biraz kafamı kaldırarak biboşun olduğu tarafa baktım ama yoktu.Biraz daha kafamı kaldırdım ve zincirinin bağlı olduğu yere baktım ama zincir kopmuştu.Ayağa kalktım biboş diye bağırdım.Bir kaç kez yüksek sesle bağırdım.Bizim apt. garson geldi yanıma ne oldu diye sordu.Biboş yok dedim zincirini koparmış bunu nasıl pabilir diye sordum.Oda zincir belki çürümüştür gibilerinden bir şey dedi tam hatırlamıyorum.Ondan sonra ben onu bulurum diyip eve gitmemi söyledi.Bende eve gittim.Duş alıp yatağıma yattım.Genellikle sağ omuzun üstünede yatarım ama güneşte fen yanmıştı omuzlarım o yüzden tavana bakar şekilde yattım yatağa.UYkum yokktu canım sıkılmıştı ve santranç makinem bozulmuştu.Ne yapacam diye düşünüyodum.birde üsteki sinir bozucu klasik müzik.En iyisi tatile gitmeden önce arkadaşın bana öğrettiği mastırbasyonu deniyim dedim.Ve çktim ilk çekişimdi bir şey gelmedi gerçi burası kimseyi ilgilendirmezGüzelmiş diye düşündüm.Tavana bakıp küfrederken operadaki kadının sesi çok yüksekti.Uyuz olmuştum.operadaki kadın bildiğimiz bir çığlık daha doğrusu bir bağarma ama çok yükse bir şekilde bağarmaya başladı.Yavaş yavaş ses salondan gelmeye başladı.Ne oluyo dedim için ses kolidordan doğru gidiyodu sanki?Ve sesss.Kolidordaydı.Çok yüksekti.Odama doğru gelmeye başaldı.Bir an için korktum ve yataktan fırlayıp kolidora çıktım hemen sesin içinden geçip annemlerin odasına doğru ilerledim çok kısaya bir mesafeydi ama bana çok uzun gelmişti korkmadığım bir an varmı hatırlamıyorum?Direk kapıyı açıp anne ve babım ortasına atladım.İkside birden bire ayağa kalktılar.Babam ne oluyo lan filan dedi bana.Sadece ona baktım ve kapıyı işaret ettim.Babam gösterdiğim yere gidecekken anem onu tuttu ve yat dedi.Babamda yattı ve 1 kaç dk. için de uyudu.Annem ne oldu diye sordu bana.Operadaki kadın salondan Odama doğru bağrıp ilerledi dedim.Neye benziyodu dedi.Hiç bir şey görmedim dedim.Annem tamam ben yanımdayım yat dedi.Bende yattım.Sabah Herkes önce ben kalktım her zamanki gibi.Camii çok uzaktaydı ama sabah ezanında kalkmaya alışık olduğum için artık biyolojik olarak ejanı duymama gerek kalmıyodu.İlk işim kapıya bakmak oldu kilitlimi değilmi diye.Sonra camlara baktım.Telivizyonun fişini kontrol ettim.Ve bunu gibi şeyler.Hiç bir terslik bulamayınca camı açtım ve kuşların sesini dinledim her zamanki gibi.Aşağı indim restaronta.Ahçıylada yeni kalkımıştı onla birlikte yumurta yapıp yedim.Bir baktım biboşta orada.Bu nasıl buraya geldi senmi buldun diye sordum.Ben onu değil o beni buldu sokakta deliler gibi koşuyodu beni görünce yanıma geldi,bende onu odama götürdüm dedi.Herneyse bu akşam belediyenin düzenlediği karnaval vardı.Bizimkiler gidecekti ama ben otelde kalacaktım.Akşam oldu ve bizimkiler karnavala gitti bende şortumu giydim basket topumu aldım ve hemen yanımızdaki basket sahasına gittim.Sahada bir kişi vardı benden büyüktü onla tanıştı adı yahyaydı.Basket topu yoktu elinde ayaktaydı ve arkadaşlarını bekliyodu onla baya bir muhhabet ettik.Bir adam geldi yanıma dışardan.Bakarmısın ufaklık dedi.Bende evetbuyrun ne vardı dedim.Herhalde maç yapmak istiyo diye sevinmiştim.Bana şöyle dedi:Sen niye deminden beri kendine kend
ne konuşuyosun?Birden bire durakladım işte orada abi var onla konuşuyorum sahada sadece tek ışık olduğu için göremediniz herhalde dedim.Adama burada kimse yok dedi.İŞte yanımda diye gösterdim.Yahya abi bana sırıtıyodu.ADama dalgamı geçiyon sen ya dedim körmüsün diyerek tekrar gösterdim.Oda bana sen iyi değilsin galiba orada kimse yok diye cevap verdi.Bende iyi o zaman elimdeki topu görüyomusn.Evet dedi.Demesiyle birlikte tut diyerek topu yaahya abiye attım ama top onun resmen içinden geçti.Ağzında daha büyük bir gülümseme oluştu.Ayakları dikkatimi çekti bir an için tersti...Topu bile almadan oradan uzaklaştım sonradan diğer çocuklar topumu getirdi... NOT ALINTIDIR
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1970
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() paylasım için saol dostum..
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 68 Times in 27 Posts
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1615
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi :
|
![]() Abi Nedir inLere cinLeremi Karışmış nedir yoksa sıtmamı oLmuş ßen oLayı öçozemedim ama yinede sağoL
![]()
Bir Düşünür Derki.... Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!! Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile: ![]() Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!! ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Konya'da kar tatili | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 12:21 PM |
Eşkıya VCDRip (1996) | sparki | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-21-2007 06:04 PM |
Dentist (1996) DVDRip | uttuk | Yabancı Film | 0 | 10-08-2007 12:48 AM |
Fargo DVDRip (1996) | jockeя | Yabancı Film | 0 | 12-25-2006 12:27 AM |
Mitsubishi Eclipse GSX 1996 | djcrueL | Eskiler (Arşiv) | 8 | 02-22-2006 03:03 PM |