![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkıma Seslendim
Bugün düşündüm yine seni Hem seni hem de sana olan bu umarsız sevgimi Çok seviyorum seni aşkım çok Gözlerinde görüyorum benliğimi Ellerini tuttuğumda duyuyorum atan kalbimin sesini Ne olurdu sanki hiç ayrılmasaydık Tamam, sustum şikâyet etmek yok biliyorum Ama ama aşkım ben seni çok özlüyorum Her an yanımda ol istiyorum Tamam, tamam sustum Ama seni çok seviyorum.. Söylemekten bıkmıyorum ki ne yapağım Bazen düşünüyorum iyi ki benim aşkımsın diye Bazen düşünüyorum benim hayattaki tek farkımsın diye Bazen düşünüyorum, of öyle işte Ben seni çok özlüyorum bitanem çok Bu yazıyı yazarken birazcık doldu gözlerim Ama beni hor görme aşkım ne yapağım Seni çok özledim.. Ömür boyu yanında olan bir sevgilin var Senin sevginle avunan Gece ay dedeye bakarken sevdiğinin de Onu gördüğünü bilip birazcık huzur bulan Seni hayatınla bi kefeye koyan Damarlarından sevgisi akan Her gece seni düşünüp yıldızlara bakan Bir Sevgilin var onu unutma olurmu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|