![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 12 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 4886
İtibar Gücü: 1436
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sitede ilk paylaşımım dostlar beğenirsiniz inş
![]() ![]() - Aşkım beni seviyomusun ? - Yoo neden sordun .................................... - Aşkım beni seviyomusun ? - Aa yeni kolye almışsın - Soruma cevap ver' - Hımm. Güzel kolye - !!?? ................................... - Aşkım beni seviyomusun ? - Sevmiyorum desem gidecen mi - Evet! - Sevmiyorum o zaman, ehehuhehe .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Şimdi sevgi göreceli bir kavramdır, bazı insa.. - Tamam sormadım .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Ya bırak kafamı, hadi oğlum GOOOOLLL!! - Allah'ın belanı versin Kamil .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Kredi kartımı vermem başka numara bul, ehe - Ama aşkım çok kötüsüünn .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Evet - Tüh - ??!! .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Şimdi sevgili Şansal, pozisyon ortada, oynat Uğurcum - Aa pardon, ne işim var benim burada ya .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Ben sizi tanımıyorum beyfendi - O konuyu sonra hallederiz aşkım sen soruma cevap ver .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Seni sevmem için 1 neden söylermisin - Ee. Şey kem küm, ha çünkü aşkım 2 kere 2 dört eder - Allah'ın cezası .................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Çok konuşmada televizyonun kumandasını getir - Aldım cevabımı, ühü ................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Kaldır ayaklarını körolacasıca halıyı süpürüyom görmüyonmu. - Pardon aşkım - Hem senin ne işin var burada git kendine bi iş bul sığır - Hemen aşkım ................................ E1- Kardeşim kadına ağız açtırmayacaksın. Yapmadımı elinin tersiyle bi vurdunmu aklı başına gelecek. Erkek adam karısını dışarı salmaz. E2- Tam bir taşfırın erkeğisin Arif abi, seni örnek alıyorum bende E1- Tabii olum karı kısmı dediğin evinde oturur iş yapar, kocasının ayaklarını yı..... K1- AAaarriiiiff!!!!! E1- Efendim aşkım K1- Gel buraya körolacasıca gene kahveye kaçtın dimi. Ben sana evden çıkmak yok demedimmi boyu devrilesice E1- Hemen aşkım E2- ?? ................................. - Aşkım beni seviyomusun ? - Kenan kendine gel, ben oda arkadaşın Ahmet, alooo - Ha ne? Pardon abi dalmışım bi an ................................ - Aşkım beni seviyomusun ? - Çok zor sordun be aşkım, çalışmadığım yerlerden çıktı - ÇAAT! - Ne vuruyon aşkım ya, tamam tamam seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 68 Times in 27 Posts
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1616
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ehehehe.. iyiymiş paylaşımın için sağoL
![]()
Bir Düşünür Derki.... Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!! Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile: ![]() Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!! ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 17 Times in 12 Posts
Üye No: 8856
İtibar Gücü: 1489
Rep Puanı : 862
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() haha süper yahu saolasın
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3258
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() ehuehueuh güzelmiş eline sağlık umarım paylasımlarının devami gelir...
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1641
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sonuncu bomba olmuş.. eline sağğlik
![]() |
#6 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 17 Times in 12 Posts
Üye No: 8856
İtibar Gücü: 1489
Rep Puanı : 862
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() galiba alıntı değil kendin yapmıssın süper olmuş :S
![]() |
#7 | |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 12 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 4886
İtibar Gücü: 1436
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Demirbaşı
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4407
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kanka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1970
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() Saol Kanka...
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2207
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() hehehe harika espiriler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kocamın yanında sikermisin beni aşkım | 1424 | Türk Video | 0 | 01-22-2013 01:56 AM |
<<<Sakın Durma Daha Hızlı Yap Beni Aşkım>>> | gursoy | Türk Gizli Çekim | 0 | 03-28-2010 05:40 PM |
<<<Sakın Durma Daha Hızlı Yap Beni Aşkım>>> | gursoy | Türk Video | 0 | 03-20-2010 08:14 PM |
Aşkım Çok Zevk Alıyorum Sik Beni İnlemeli | ozqr | Türk Video | 0 | 01-23-2010 12:05 AM |
Kadın Diyorki ''Hadi uçur Beni Seninim Aşkım Uçur Beni''Konuşmalı+Anal+Caps+Sesli !!! | BoSSs | Adult eski arşiv | 10 | 10-04-2008 01:42 AM |