![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Merve, güvenli sürücü eğitimiyle yaşayacak
19 Mart 2008Mustafa KÜÇÜK/İSTANBUL ![]() Kemer takmadığı için camdan fırlayıp yaralandı. Evlerine 10 dakika mesafedeki kaza yerine gelen annesi, Merve’yi hastaneye götürdü. Tüm çabalara rağmen 20 yaşında yaşamını yitiren Merve, ölümünün birinci yılında Feriköy’deki mezarı başında ailesi ve arkadaşları tarafından anıldı. Arkadaşları, rengarenk çiçeklerle süsledikleri Merve’nin mezarı başında gözyaşı döktü. Naciye Sonbay, kızına "Kızım seni çok özledim. Bu kadar koştura koştura yaşamanın ne alemi vardı" diye seslendi. Baba Ekmel Sonbay ise, kızı adına "Merve Sonbay Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği" kurduklarını anlattı. Trafik kazalarını önlemeye katkıda bulunmak amacıyla kurulan dernek, gençlere ücretsiz, güvenli sürücü eğitimi veriyor. İhtiyaç sahiplerine yönelik eğitim, kültür ve sanat faaliyetlerinde bulunan dernek, ayrıca gıda, giyim, eğitim bursu ile sağlık, yakacak ve para yardımı da yapıyor. Derneğe "www.mervesonbaydernek.com" internet adresinden ulaşabiliyor. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|