![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğimin götürdüğü yere gidiyim diyorum,
Ama olmuyor Önümde dağlar, Önümde deniz, Önümde uçsuz bucaksız yollar var. Gözlerimin önüne gelirken geçmişten her dakika, Adım atmaktan korkuyorum, Bir önceki adımımı delice özleyeceğim diye Oysa gözlerini dikip uzaklara gelecek güzel günleri düşünmek kolay, Oysa karanlığa dalmak ansızın ne olacağını bilmeden, düşünmeden sonsuzluğa atlamak da kolay, Fakat korkutuyor beni bir önceki bir sonraki Ortalardayım En kötüsü de bu Önümde dağlar yemyeşil, Önümde deniz masmavi; balığı,yosunu,kumu,tuzuyla Önümde yollar; tozlu, asfaltlı,taşlı topraktan yollar Ortalardayım Çıkamadan bir türlü yolculuğa Canım çıkacak Canım çıkacak Yüreğim tam da götürecekken beni istediğim yerlere, Tamda her şey yeniden başlıyor derken sen çıktın karşıma, Yeşile çalan gözlerinle .... Yıllardır çıkmaya güç bulamadığım o dağın tepesine Binlerce kez inip çıktım hem de ışıktan da hızlı Yeşile çalan gözlerinle... Oynaştım denizin tüm balıklarıyla, kumdan sana evler yapıp yosun kokusunu ciğerlerimin içine kadar çektim saniyeler içinde. Yollar ne kadar da sorunsuz ve kısa oldular yeşile bakan gözlerinle birlikte Bakmak gözlerine ve oynatmak dünyayı parmaklarımın ucunda hiç bu kadar kolay olmamıştı. Yüreğimin götürdüğü tek adres senin gözlerin İkameti benim yek vücudum Sen ve gözlerin Yaşama nedenim Umudum sende gözlerinde anlıyor musun?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|