![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu sabah gün ağarırken
Koşup geçtim yollarından Rengârenk taşlıydı kaldırımların Daha hiç biri uyanmamıştı sevgililerin Balıkçıların inmemişti kayıklarına Güneş henüz Köyceğiz’deydi Belki de oyalanıyordu Marmaris’te, Turunç köyünde Mehmetçik nöbet yerinde Uykusuzluğunu fısıldadı selamında Bir kızıl tilki su içiyordu Akliman çeşmesinde Gelinciklerin kokusu sinmişti her gölgeye Henüz yeni çıkmıştı denizlerin kıralı orfoz Yeşim kayaların derininden Günlerdir uykusuzum Karanlıklarla yıkadım yüzümü Bir saate kalmaz gelir Babakale otobüsü. Ezine’den kalkalı bir saate yakın oldu Geyikli’den balık kokularına bürünüp Kestanbol’da kaplıcalara uğramıştır Kösedere’den ekmek alıp Babadere’den Hilmi’nin peynirini Kırmızı kayalarını aşınmıştır Tuzla’nın Yollarda traktörler Taşıyordur bahçelere umudunu Mustafa amca, Naime teyze Aysel’le Birsen de inmiştir ovaya Tuzla köprüsü Nasıl da gururlanmıştır akan suya Çakılların arasında oynaşır şimdi Gümüşe bulanmış kefaller Gülpınar uyanmıştır sabah ezanına Güneş artık Akliman’dadır. Gözlerim ufuklara yaslanır kan çanağı Ümidim bu otobüstedir gelirsen Artık balıkçılar da uyandı uykusundan Kayıklar birbirinden telaşlı Dalgalar hırçın Kayalar umarsız Ağlar salınır nazlı nazlı Baba burnu ile Midilli’nin koynuna İhtiyarlar toplanıyor Mesut’un kahvesinde Gözleri yoldadır Kim bilir kimin gizliden gizliye Bir benimki aşikâre Ezine-Babakale otobüsünün sesi Sedir çamlarının iğnelerinden döküldü Tozu dumanı kendinden önce gelir Kucaklaşır Babakale’nin burçlarıyla Hafif bir kıpırdanma oldu köy meydanında İki çocuğuyla bir kadın indi Bir elinde kar beyazı çanta Diğerinde yılların özlemi vardı Benim yolcum Belki de bir başka sefere kaldı...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|