![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Döndüm işte geriye
Ne elim başkasına değdi Ne dudağım başkasını öptü Başka biriyle göz göze bile gelmedim Ara sokaklarda senden başka kaçamağım olmadı Döndüm işte geriye Ben yine aynı ben Biraz boyum uzadı Çok az kilo aldım Kemanımın telleri kırıldı Akordu bozuldu Şarkı söyleyemedim sen yokken Kimse bana eşlik etmedi Zaten yazdığım şarkıları da senden başkası bilmiyor Sen giderken yazdığım şarkı yarıda kaldı Seni düşünmekten devam bile edemedim Tek düşündüğüm sensizken ben Dedim ya döndüm artık Şarkılarım senden yana Aşkı özledim sensiz Vazgeçilmez alışkanlığım Çok şükür geçti artık Bırakalım her şeyi Unutalım Boş verelim olup biteni Anladım senden başkası yar olmaz bana Düğünümüz olsun bahara Gidelim uzaklara Bir evimiz olsun Bir de küçük bebeğimiz Bahçede de güllerimiz Ben işe gideyim Sen evde beni bekle Hayat sürsün böylece Ne yerimizi bilen olsun Ne sesimizi duyan İkinci bahara az kaldı Yapraklar dökülmeyecek Kuşlar gitmeyecek Geriye döndüm artık Seninleyim Kalbim seninle Acılar hiç dönmeyecek Sevinç çığlıkları yükselecek Bu rüya bitmeyecek Masal sürekli devam edecek Seninleyim artık Kavuştum Allah’a şükür
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|