www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-06-2008, 04:33 AM   #1
[stop]
Daimi Üye

[stop] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 46334
İtibar Gücü: 1386
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi : [stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold
Varsayılan Nerelerinden anlıyorlarsa oralarına konuşayım

Aysun Kayacı, yaptığı açıklamasına gelen tepkilere bu hafta NTV'deki programda yanıt verdi.

Aysun Kayacı fotoğrafları

NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programında sarfettiği "Ayak takımının iktidara getirdiği partiden şikayet ediyorsunuz" ve "Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" sözleriyle tepki çeken Aysun Kayacı, kendini yine sert bir dille savundu.
Ben yine susmayacağım
Gelen eleştirilere programın bu haftaki bölümünde yanıt veren Aysun Kayacı, "Sözlerim çarpıtıldı. Bu konu hakkında yorum yapacaklarsa, yorum yazacaklarsa, hakarette bulunacaklarsa, önce o programı izlemelilerdi. Ben yine de
susmayacağım, fikirlerimi söyleyeceğim. Çünkü bu ülkenin gençlerini susturamayacaklar. Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum" dedi.
Ağzıma tüküreyim!
Bunları ülkesini çok sevdiği için söylediğini belirten, "Ülkemi sevdiğim için konuştum. Şimdi ağzıma tüküreyim, başka bir şey demiyorum" diye isyan eden Kayacı, konuşmasını şöyle noktaladı: "Geçen hafta 'Ben de oradan geldiğim için en çok benim konuşmaya hakkım var' diye bir söylemde bulundum. Keşke izleselerdi. Yani nerelerinden anlıyorlarsa oralarına konuşayım!"

Aysun Kayacı, NTV’de ekrana gelen "Haydi Gel Bizimle Ol" programının geçen haftaki canlı yayınında yaptığı, gündem yaratan açıklamalarıyla ilgili konuştu. Kayacı, şunları söyledi:

"Keşke sözlerim yol açsaydı, söylemediklerim yol açtı tepkilere... Çok acayip, bir sürü insan yorum yaptı, eleştirdi, hakaret etti. Şunu isterdim ki, oturup izleyip de yorum yapsalardı, yorum yazsalardı, eleştirselerdi ya da hakaret etselerdi.

Çünkü sözlerime başlamadan önce herkesten özür dilemişim, ’kalıp olarak söylüyorum’ demişim. ’Dağdaki çobanla benim oyum eşit olamaz’ demişim. Arkasından da demişim ki, ’Ben buna inanıyorum demiyorum. Ben bunu sorgulamaya başladım’.

Fikir düzeyinde hiçbir tartışmaya ve konuşmaya yol açamamışım maalesef. Herhalde manken olduğum için, bilmiyorum. Onun yerine ’Sen nesin ki, sen şöyle misin, sen bilmem nereye gittin mi ki’ diye laflar bir güzel ağzıma tıkanıp sonra da canlarının istediği gibi bunu oyuncak etmişler.

Fikir beyan edilemeyecek ortam

Üzüldüm, gerçekten çok üzüldüm. Evet duygulu konuştum geçen hafta, o yüzden de yanlış anlaşılmış olabilirim. Üzüldüm, çünkü ben bir gencim. Ben hiçbir şeyi iddia etmedim, fikrim oturdu da demedim. Daha öğrenme aşamasındayım. Ben bu ülkede ilk defa hakarete uğramadım. Benim gerçekten üzüldüğüm şey, bu ülkede gençlerin fikirlerini söyleyemiyor olması. Hiç kimse hiçbir fikrini beyan edemeyecek hale geldi. Bu, ülke geleceği için hiç de iyi bir şey değildir. Yeni fikirlerin olmadığı, gençlerin konuşamadığı yer, hiçbir yere gitmez! Yoksa bana kişisel hakaretler yapanları gerçekten mazur görüyorum. Çünkü bilmiyorlar, medyayı benim tanıdığım gibi tanımıyorlar.

Biz gençleri susturamayacaklar

Bana tepki gösteren hiç kimseyi sorumlu tutmuyorum. Sözlerim çarpıtıldı, hem de basın kuruluşları kendi menfaatleri doğrultusunda çarpıttılar. Ben ’Herkes oturup her okuduğunu sorgulasın, sonra da oturup izlesin, bu kız gerçekten ne demiş desin’ demiyorum. Ama bu konu hakkında yorum yapacaklarsa, yorum yazacaklarsa, hakarette bulunacaklarsa birinci kaynağından izlemeliler. Bir fikrim olursa yine susmayacağım. Çünkü bu ülkenin gençlerini susturamayacaklar. İstedikleri kadar da çarpıtabilirler. İstedikleri kadar da nemalanabilirler. Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum.
[stop] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.