www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-06-2008, 02:18 PM   #1
[stop]
Daimi Üye

[stop] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 46334
İtibar Gücü: 1385
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi : [stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold
Varsayılan ''Semih çok kaliteli bir forvet''

Yasin Çakmak'ın açıklamaları şu şekilde :
"Bildiğiniz gibi hem Turkcell Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde cidddi bir çıkış yakalamıştık. Kayserispor çok iyi bir takım. Biz bunu bilerek bu maça hazırlandık. Amacımız çıkışımızı ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde aldığımız başarılı sonuçları devam ettirmekti. Şampiyonluk için bu maçı almak zorundaydık. İlk yarı çok pozisyona girdik. Eğer gol atsaydık maç daha farklı geçebilirdi ama ne olursa olsun galip geldik ve bunun için çok mutluyuz. Umarım bundan sonraki maçlarda da bugünkü hırsı sahaya yansıtırız. Güzel günler bizi bekliyor."

Maçı Fenerbahçe adına kurtaran isim olan Semih hakkında da konuşan Yasin : "Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı ve Semh klasik bir şekilde sonradan girerek golünü attı. Ben de kafasını öptüm. Semih her zaman olduğu gibi yanıma gelecekti ama o kadar sevinçliydik ki herkes bir yerlere dağılmıştı ve bir an birbirimizi bulamadık. Ama bizim birlikte sevinmemiz değil maçı kazanmamız önemli. Semih çok kaliteli bir forvet ve umarım bu golcülüğü devam eder" ifadelerini kullandı.

Maçın bitimiyle beraber maçın hakemi Hakan Sivriservi'nin üzerine yürüyen Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas'a engel olan Yasin açıklamalarını şöyle sürdürdü :
"Biz Tolunay Hoca'yla birbirimizi çok severiz. O da bunu bilir. Ama bugün kendisi çok sinirlenmişti. Gözü hiçbir şeyi görmüyordu. Hakemin üzerine yürüdüğünü görünce ona engel olmaya çalıştım ama abartılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Sahada olan sahada kalır."
[stop] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:11 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.