![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 17 Thanked 16 Times in 16 Posts
Üye No: 46334
İtibar Gücü: 1385
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() “50 gündür oynamıyorum bugün ilk kez sahaya döndüm. Başlangıçta hafif sektim ama sonra bu geçti. Soyunma odasında ufak bir ağrı hissettim ama sonra rahatladım. Zico'ya bana bugün oynama şansı verdiği içi teşekkür ederim. Şu anda oynayabilecek durumdayım. Şu an yüzde 70 performanstayım ama Zico tercihini benden yana kullanırsa umarım ona bir seçenek yaratabilirim”
“Bugün özellikle Semih için çok mutlu oldum. Kezman da gayet iyi oynuyor ama Semih çok etkili bir dönem geçiriyor. Saha kenarında gol olunca ağrımı unutup sevindim. Bazen bu ağrıları hissediyorum ama zamanla geçeceğine inanıyorum.” “Tabii ki zaman zaman tecrübelerimi arkadaşlarıma aktarmaya çalışıyorum ama hepsi çok kaliteli oyuncular. Onlarla anlaşmak gerçekten çok kolay. Ben Türkiye Ligi'ni de kazanmak istiyorum. Türkiye Kupası'nı da isterdim ama olmadı ama kalan 2 kupayı da kazanmak istiyorum.” “Başkanımız büyük oyuncuları buraya getirerek takımın hedeflerini büyütüyor. Bana Ronaldinho mutsuz onun nerede oynamasını istersin diye sordular, ben de ona burada oynaması güzel olur dedim. Başkanımız herkesi buraya çekebilecek biri” “Tribünde benden forma almak açılan pankarttan sonra eğer bunu yapanı görme imkanım olursa içerden bir forma ayarlayıp vermek isterim ama sanırım göremeyeceğim. Türkiye'deki ilk doğum günümü geçireceğim için çok mutluyum.” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|