![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 17 Thanked 16 Times in 16 Posts
Üye No: 46334
İtibar Gücü: 1381
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vederson şöyle konuştu :
"Tüm takımı tebrik ederim. Skoru lehimize çevirmek için herkes üzerine düşeni yaptı. Başlarda da saldırdık ve gol aradık ama olmadı. Kayserispor çok kaliteli bir ekip ama biz de sonradan çabamızı sürdürüp golleri bulduk ve kazandık." Şampiyonluk yarışında 5 hafta kala çok sıkı bir mücadele olduğunu belirten oyuncu "Tabii ki tek düşüncemiz ve hedefimiz şampiyonluk. Önümüzdeki 5 maçı da kazanıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz ama şimdi sırada Fenerbahçe tarihinin en önemli maçlarından biri olan Chelsea mücadelesi var ve biz de o maça konsantre olacağız" dedi. Gökçek Vederson kendi performansı hakkında da değerlendirmelerde de bulundu : "Bence iyiydim. Tabii ki yoğun maç periyodundan dolayı üstümde biraz yorgunluk vardı ama ben iyi olduğumu düşünüyorum. Elimden geleni yaptım ama tersini düşünen varsa da özür dilerim." Vederson, salı günkü Chelsea maçının Fenerbahçe tarihine geçecek bir maç olacağını iddia ederek; "Yine bir avantajla gidiyoruz ve bu avantajı orda en iyi şekilde kormamız lazım. Savunmada güvenli oynamalı ve ilerde de olabildiğince pozisyon yaratmamız lazım. En azından gol bulmalıyız. Chelsea çok kaliteli bir ekip ve gereken önlemleri almamız gerek" şeklinde konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|