www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-08-2008, 03:10 AM   #1
[stop]
Daimi Üye

[stop] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 46334
İtibar Gücü: 1384
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi : [stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold[stop] is a splendid one to behold
Varsayılan Kent şampiyonluğu istemiyor

Çubuklu, yaptığı açıklamada, Mardinspor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetten memnun olduklarını belirtti.

''Şampiyonluğa oynama hedefimiz varsa bu maçı kazanmamız gerekiyordu'' diyen Çubuklu, golleri geç buldukları için sıkıntı yaşadıklarını, ancak rakibe pozisyon vermediklerini ifade ederek, şunları söyledi:
''Futbolcularımın Kocaelispor'un Süper Lig'e çıkması için ellerinden geleni yaptığına inanıyorum. Futbolculara 28 maç başı ödemesi yapılmadı, motivasyon anlamında sıkıntı yaşıyoruz. Ancak bu sorunları hiç dile getirmedik, şampiyonluk yarışında sırası olmadığını düşünüyoruz. Taraftarımız Mardinspor maçında çok iyiydi, ama son 25 dakika daha ateşli olmaları gerekirdi. Başkan, yönetim kurulu, teknik sorumlu, yardımcı antrenörler, futbolcular görevini yapıyor, ama taraftarın görevini yeterince yerine getirmediğine inanıyorum. Şehrin şampiyonluğu çok istediğini düşünmüyorum. Çünkü o havayı takım olarak hissetmiyoruz. Bunu bize hissettirmeleri gerekir. Kocaelispor'un şampiyonluğunu yalnızca Kayhan Çubuklu'nun istemesi yetmez, bu düşünceye tüm stadın, tribünlerin, şeref tribününde oturanların sahip çıkması gerekiyor.''

Şampiyonluğa oynayan takımın çalıştırıcısı gibi değil, amatör maça çıkar gibi, üzerinde baskı hissetmeden maça çıktığını dile getiren Çubuklu, taraftarın takım üzerinde baskı oluşturması, şampiyonluk istemesi gerektiğini savundu.

-RAKİPLERİN DURUMU-
Çubuklu, bir gazetecinin Antalyaspor'un bu hafta da kazandığını anımsatması üzerine, şöyle devam etti:
''Rakiplerimize bakmıyorum. Haftaya Antalyaspor-Sakaryaspor maçı var, biz de Malatyaspor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanırsak avantajlı duruma geçeceğiz. Rakiplerimize değil, kendi maçlarımıza bakıyorum, çünkü rakipler ister kazansın, ister kaybetsin biz kaybetmediğimiz durumda Süper Lig'e yükseliriz. Bu nedenle üzerimizde baskı istiyorum, bizim başka takımla işimiz yok, işimiz kendimizle. Kocaelispor'un kazanması gerekiyor, beni bu ilgilendiriyor. Sahamızdaki maç 0-0 devam ederken son 25 dakika rakip takıma tribünlerin baskı yapması, takımını ateşlemesi gerekiyor.''

Günü dinlenerek geçirecek Körfez ekibi, Malatyaspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.
[stop] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:04 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.