![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 17 Thanked 16 Times in 16 Posts
Üye No: 46334
İtibar Gücü: 1386
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() TORİNO’da başlayan ULEP Cup’ta Beşiktaş’ı son saniye üçlüğü ile yenerek, final-four vizesi alan Galatasaray’ın deneyimli basketbolcusu Hüseyin Beşok, İzmir Yeni Asır TV’de yayınlanan smaç programına İtalya’dan canlı telefon bağlantısıyla katıldı.
Karşılaşmanın yorumunu yapan Beşok, “Mükemmel bir galibiyet oldu. Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Gerçi son periyotta bocalama devresi geçirdik, ancak karşılaşmanın hakkı bizimdi. Hedefimiz Badalona’yı da yenip, final vizesi almak. Bunu başaracak güç ve takım ruhu taşıyoruz” dedi. Sakatlık ve ameliyatı nedeniyle formsuz bir şekilde İtalya’ya geldiğini, ancak yine de takıma katkı yapmaya çalıştığını söyleyen Hüseyin Beşok, “Antrenörümüz Murat Özyer riske girmek istemedi ve beni oynatmayabileceğini söyledi. Ben de kesinlikle sahaya çıkmak istedim. Sonuçta sonuna kadar takımımın yanındayım” ifadesini kullandı. Program yapımcısı Ali Ergöçmez, Hüseyin’e canlı yayın sürprizi yaparak, basketbolcu ağabeyi Faruk Beşok’u stüdyoya konuk olarak alınca deneyimli oyuncu önce şaşırdı, sonra da çok mutlu olduğunu söyledi. Ağabeyi ile telefonda bir süre hasret gideren Hüseyin Beşok, “Ailem, İzmir ve Karşıyaka benim vazgeçilmezlerim. Yoğun tempoda görüşme imkanı bulamıyordum. Sayenizde ağabeyimle konuştum ve bu bana büyük moral oldu. İzmir’e şampiyon takımın oyuncusu olarak dönmek isterim” şeklinde konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|