www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-12-2008, 07:45 PM   #1
ÇaKıR-
Bağımlı Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2082
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi : ÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond reputeÇaKıR- has a reputation beyond repute
Varsayılan Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz

Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz

İBB teknik patronu Avcı, Denizli maçını değerlendirdi.
12 Nisan 2008 / 19:22

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geriye kalan müsabakalarda altıncılığı kovalayıp, ligi en iyi biçimde bitirmek istediklerini söyledi.

Abdullah Avcı, maçın ardından yaptığı açıklamada, oyunun büyük bir bölümünde iyi oynadıklarını belirterek, özellikle ilk başlarda 4-5 pozisyonlarının olduğunu, ancak bunları değerlendiremediklerini bildirdi.

Penaltı golüyle yenik duruma düşmelerine karşın, oyun disiplininden kopmadan, aynı felsefede devam ederek yeniden beraberliği yakaladıklarını, arkasından klasik Denizlispor golü yediklerini ifade eden Avcı, şöyle konuştu:

''Tekrar oyun disiplininden kopmadan, aynı şekilde oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyunun taktik ve disiplinine sadık kalıp, iki defa arkadan gelip, 2. deplasman galibiyetini burada aldığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Denizlispor'u da lige renk kattığı için tebrik ediyorum. 38 puan belki bugün matematiksel olarak yeterli değil. Ama önümüzdeki 4 maç için hedeflerimizi daha yukarılara çekmek, ligin altıncılığını kovalamak adına önemli bir adımdı. Bunu bugün yakaladık. Geriye kalan müsabakalarda da elimizden geleni yaparak, ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.''

Gazetecilerin Galatasaray'a transferiyle ilgili sorularını da yanıtlayan Avcı, bu konunun hassas bir konu olduğunu ve bu hafta Galatasaray ile müsabakalarının olduğunu belirterek, ''Bu konu bizim için geçen hafta itibariyle kapanmıştır. Her müsabakaya nasıl hazırlanıyorsak, Galatasaray müsabakasına da o şekilde hazırlanıp, yüzümüzün akıyla en iyi şekilde çıkacağımızı düşünüyorum'' dedi.

-DENİZLİSPOR CEPHESİ-
Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar da Denizlispor'un bugüne dek sahasındaki en iyi maçlarından birini oynadığını, ama maçı yitirdiğini ifade ederek, ''Çok pozisyona girdik. Mağlup olduk. Genç futbolcularımız yakaladığı pozisyonları değerlendiremediler. Pek çok pozisyon kaçırdık. Kulübün artık stratejisi, genç futbolcuları oynatmak. Onları da oynatıyoruz. Bana göre de gayet iyi oynadılar. Bütün futbolcularımı kutluyorum. Tabii ki burada galip gelmek isterdik, ama maalesef olmadı'' diye konuştu.
AA
ÇaKıR- çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:36 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.