![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3258
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?, Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var". Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve de göğnslerini düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor. Cenette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?" Azrail cevap veriyor: Kız, ben seni tanıyamadım.....:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşk bazen hiçbirşey bazen her şeydir | Raichu10 | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 07-08-2010 10:47 AM |
Evcil hayvanlar anne karnındaki bebekler için tehlikeli olabiliyor! | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 01:08 AM |
"Sıcak çarpması ölümcül olabiliyor" / 23 haziran | JeNNeT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-23-2007 03:08 PM |
Estetik Mucizeleri | BooROCK™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-09-2006 12:23 PM |
estetik | perfect0061 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 01-14-2006 03:17 PM |