![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *
( sensizlikten patlarsam yüreğimin ateşini elinle sakın tutma, şartsız tahliyem olmaktasın idamlığım beni sakın unutma . ) * bu gün yine bomba gibiyim yüreğimin açlığı değil mi patlayacak değil mi yalnızlığımın bombası ensemde patlamaya hazır kalbimin tik taklarımı bunlar yalnızlığımın tıkırtısımı pimi çekilmiş gibi gövdem açıkta dolu dizgin meydan benim gel gümbür gümbür dostluğumuzla inlesin sevgimin ölçüsünün şiddeti sebebimiz olsun toz duman eskimiyen çelik yeleğim ol zamanın zebanilerine karşı canında can olayım koru beni bilinmezliklere damarına dolayım krizantem olayım balkonunda unutursan sulamayı senin ellerinde solayım neden gittin yalnızlığımın korkusundayım neden yoksun bırakılmışlığın sızısı neden kaygıların yoksa bu mu ayrılığın acısı ben de giderim bak fitilim bitmek üzere ben yaşarken ruhum ölüyor kızma gelemediğim zamanlar bil ki içimde patlamışım o zaman paramparçayım yokum artık * İZMİR, 01. 01. 2005
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|