![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayatın son demini yaşayan ömrümle
Hayatın son güzelliğini yaşamaya çabalıyordum Hayatın anlamsızlıklarıyla boğuşan ruhumla Hayata inat yaşamaya direnen tükenmiş bedenimle Hayata bir daha sevmemeye yeminler ederek bakan kalbimle Ömrümün son demini yaşıyordum Hayat bana gülmüyorken Hayat bana acı yüzünü gösteriyorken Seninle yolumu kesiştirdi hayat ihanetlerine rağmen bir araya getirdi. Her şey boştu bir şeylere sarılmak Umutla geleceğe bakmak Umutla bağlanmak hayata ve bir sevgiliye Anlayacağın her şey boşken anlamsızken Kaderin bazen anlamını ve neden yaptığımızı bilmediklerimizle Kader bizi bir araya getirdi. Farklı sevecen hayata umutla bakan dingin ruhlu Güzelliği hayallerimde saklı kalan düşlerim kadar güzel Sesindeki huzur verici ahenkle Gözlerini gözlerimin içene dikip Baygın baygın bakışların ve o çocuksu bakışların davranışların Ve daha yazamadığım kelimelerimin yetmediği güzelliklerin Farkında olmadan beni sana bağladı Seni sevdiğimi fark ettirdi Hayata yeniden umutla bağlanmaya başladım seninle Geriye döndüm her yönümle eskisi gibi olmaya başladım O başı hiç eğilmeyen her şeye kafa tutan Tanrıdan başka kimseden korkusu olmayan İnadına her şeye diren solculuk oyununda başta olan Kişiye geri döndüm Bunu da bilmeni isterim ki ben radikal değilim İtikatım var itikatliyim ama radikal değilim Olamam da zaten ben sol yanı yaralı olan biriyim Ama her yerde saygı gören sevilen biriyim Ne kadar farklı olsam da her kesimce sevilen Kolu uzun biriyim yalnız değilim Seni düşündüren soruya yanıt verdiğimi fark ettin mi Bilmem ama benimle ilgi kafanda oluşan büyük soruya yanıt verdim Ben sana Hayata inat acılarıma inat insanlara inat ölüme inat mazime inat%u2026. Tutuldum sana inanamayacağın kadar çok bağlandım Seninle hayata bağlanmaya başladım Ama bitiyor sayılı günler Be güzelim Bana acı veriyor seni bir daha göremem ihtimalleri Be güzelim seni ölümüne seviyorum O kadar çok seviyorum ki Bir bilsen bir bilsem yarın ne olacağını Güzelim benim canım benim Hayatın bana kazandırdığı güzel yeteneklerimden biri de Senin düşüncelerini okumamı sağladı ve hala okuyorum Düşüncelerini ve duygularını içinde yaşattıklarını Canım benim her şeyin farkındayım İçinde yaşattığın fırtınaların *******i kaçan uykularının Düşlerindeki rüyalarındaki gerçekleri biliyorum Bana baktığını görüyorum yüzüm önüme eğilmiş olduğu halde Vücudunda oluşanları algılayabiliyorum Gözlerine bakmamı içinden beni sevdiğini haykırarak İstediğini biliyorum Bazen farkında olmadan kendini ele veriyorsun Benimle özdeşim kuruyorsun Ben psikoloji eğitimi de aldım İnsanların düşüncelerini duygularını davranışlarına gizlediklerini Okuyabiliyorum bunu da öğrendin bilmiyordun be güzelim Bunun yanında yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyorum Hissediyorum Son iki haftadır uyku gözüme girmiyor Her yanımdasın aldığım nefeste baktığım gözlerde%u2026 Canım benim seni yaşıyorum beni yaşadığın gibi Duygularımız karşılıklı bunu biliyorum Ama konuşmaya cesaretim yok be güzelim Sana ulaşmanın yollarını arıyorum Sana dokunabilsem Gözlerine saatlerce bakıp dalsam Ellerinden tutsam Sana kavuşabilsem Seninle bir ömrü paylaşmaya hazır olduğumu Bir bilsen Seni ne kadar çok sevdiğimi Be canım benim gel ve bana anlat Yaşadıklarımı yaşadıklarını diyorum Çünkü sen de farkındasın her şeyin Canım benim gel ve kollarıma sarıl Gerçekten ciddiysen ne olur gel Sana adıyorum ruhumu ve her şeyimi Seninim ben gel al sana adadıklarımı Aslında biraz cesaretli olsak Bir araya gelmemiz o kadar zor değil ki Cesaretli değiliz be güzelim cesaretli olsak Ret edilmeyeceğimiz kesin Ne sen beni ret edersin ne de ben seni Buna rağmen susmayı seçiyoruz Farkında mısın bizi bir araya getiren sürecin bitmek üzere Olduğunun az kaldı belki de bir daha birbirimizi göremeyeceğiz Bir acı olup kalacağız Be güzelim canım benim böyle olmasını istemiyorum Tüm yolları sana açıyorum Çünkü ancak o yolları sen kat edebilirsin Beni hayat tüketti Gel ve hayata inat sarıl bana güzelim I LOVE YOU AUTUMN CROCUS 09.07.07
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|