![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2081
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kabadayı öğrencilerle buluştu
Şener Şen, 1984 yılından bugüne kadar oynadığı karakterleri, severek ve benimseyerek oynadığını söyledi. 06 Mayıs 2008 / 21:17 ![]() ÖĞRETMENLİKTEN TİYATROYA Okan Üniversitesinde, ''Kabadayı'' filmini izlediği öğrencilerle söyleşiye katılan Şen, öğretmenliği bırakarak Şehir Tiyatrolarında oyunculuğa başladığını anlattı. Şen, ''Bu durum kolay olmadı. Adım adım film setlerinde koşturdum ve her türlü rolü oynadım. Geldiğim noktada da özel hayatım mütevazı bir şekilde sürüyor'' dedi. İyi oyunculuğun tanımının zor olduğunu belirten Şen, her oyuncunun farklı bir tarzı olduğunu, ancak seyirciden karşılık gördükten sonra çok daha değerli oyuncu olunabilineceğini söyledi. GAZA GELDİM VE OYNADIM Bir öğrencinin, ''Filmlerinizde 'kabadayı' karakteri size çok yakışıyor, ama buradan bakınca çok tatlı bir insansınız'' şeklindeki ifadesi üzerine Şen, şunları kaydetti: ''Orada gaza geldim ve oynadım. Ayrıca, senaryoyu önceden okursunuz. O rolü, içselleştirdiğimiz zaman oynarız. Ayrıca, 1984 yılından bu yana oynadığım karakterleri severek ve benimseyerek oynadım. 'Eşkıya' filmi, büyük bir seyirci kitlesi kazandı biliyorsunuz. Her oyunculuk çok değerli. Birçok ögenin bir araya gelmesiyle dengi dengine film çıkması önemli bir şey. Kısacası bütün filmlerimi severek oynadım.'' ''Kabadayı'' filminin yapımcı ve yönetmeni Ömer Vargı'nın da katıldığı söyleşiyi, Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan ile Rektör Prof. Dr. Sadık Kırbaş da izledi. Söyleşi sonrası, üniversite adına Şen ve Vargı'ya plaket verildi. AA |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|