![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() dilara bir ışık gibi gözlerin
karanlık gönlüme bir geçit bulmuş sızıyor çoğalıp her gün gizlerin bir dere bir ırmak bir nehir olmuş sevgi atlasının nakışlarından her ilmek bir deniz daldım dilara can simidim sensin bakışlarından bir ümit ışığı aldım dilara geç kalma haydi gel bu gidiş dursun bu acı bu korku titreyiş dursun cananım ol yüksel gönül katıma yetmez mi bu hasret bekleyiş dursun ah yine gönlüme sensizlik düştü sazımın teline sessizlik düştü baykuşlar konunca tomurcuk güle şakıyan bülbüle dilsizlik düştü bir tarih eskittim bir çağ eskittim anlamak ne mümkün gönlünü senin her seher kendimi hesaba çektim bu gizemli sevda senin eserin bu kaçıncı dava kaçıncı celse yargıç sensin davacı sen dilara sesin sessizliği artık bitirse nihayi hükmünü versen dilara sen gittin güneşler uzakta kaldı yüreğim kurduğun tuzakta kaldı bana okuduğun aşk türküsünden aklımda bir ünlem bir nokta kaldı dilara cefayı bilemezsin sen ben ağlarken sefa süremezsin sen bu endişe korku oldukça sende beni hiçbir zaman sevemezsin sen dilara ölümler ne kadar kolay bir anlık mesele nihayetinde sen istersen beni yaşamıyor say nasılsa anlarsın günün birinde gelirsin depremler isyanlar susar kuşlar susar eğer sen konuşursan bir tatlı tebessüm yüzleri sarar dilara gülümser aşkı anarsan ceylansız bir dağın anlamı var mı yağmursuz toprağın anlamı var mı sen baharda çiçek güzde meyvesin sensiz bu dalların anlamı var mı artık kafdağına varmanın vakti zümrüdüankayı bulmanın vakti bırakıp cilveyi edayı nazı dilara gönlümü almanın vakti gözlerin bahara renk veren güneş dilara ellerin beş pınar gibi sevdanın yeleği sanki bir ateş yüreğin derinde köz yanar gibi bana seni hatırlatan ne varsa uzanırım özlem ile tutamam bu istek bu arzu bir gün susarsa yürür gider dur desen de duramam ayakta pranga elde kelepçe tutsağınım gayrı sorma gerekçe sana her bakışım tebessümlerim sevdayı anlatan bir tür dilekçe şimdi senin adın şiirde gizli okyanusta gizli nehirde gizli bu sevda kalamaz anlarsa biri gönüllerde gizli dillerde gizli
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|