![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ugurlayacakken gece bekçilerini
Bir hiçkirik gibi Bozdu bozkir issizligimi Çözdü dilimi Döktü düsümü Zaman sikintiliydi Bogucuydu zaman Hani özlemler dizilince yollara Kucaklasamaz Ya akrep ile yelkovan Uzar da uzar dakikalar Asirlara dek Ellerimde atarken kalbim Isliyordu hayal gücüm Duraksamadim Hakliydim Burasiydi Düsüme giden yol Güya gelmissin Oturmussun karsima Almis çayini ellerine Dikmissin gözlerini gözlerime Anlat hadi anlat Ne anlatayim Güzeldi hostu Hayat Bereketliydi Costu da costu düsler Tatti hayaller Kim tutabilirdi beni Hangi muammalar çözmedim Ne vatanlar kurtarmadim Hangi sevdalilari kavusturmadim Dedim Ya Anlattikça anlattim Gözlerini ovusturdun Uykular mi akti ne Hala bulusamadi mi Akrep ile yelkovan Eteklerini kaldiran gece Salmadi mi ayaklarini gündüz denizlerine Hayran bakislar Al senin olsun Ver bana yarenlikleri Ayrilik mi Ha ayrilik dediysem Baskalik babinda Öyle istemem ben kin Nefret öfke garez Ne bekliyorum kis uykularindan Bir ates mi çitir çitir Bir kahir mi Yoksa bir vefa mi Yoksa usul bir dokunus mu Bilmek farkindalik herkesin harci mi Dara gelince bos vermemek Sabrederek yorulmak Hayat ile ben Bahtiyar Dünya da dünyaydi hani Geri çevirmedi selam vereni Girizgahti selam Açik gizli mesajdi Aldi hemen kaçani göçeni Hevesliyi Dudak bükeni Asigi dertliyi Hirliyi hirsizi Arliyi arsizi Cahili ermisi Velhasil geleni geçeni Herkesi aldi Gece bekçilerini ugurlarken Çözdü dilimi Döktü düsümü Bagladi elimi Hayat da hayatti hani
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|