![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1398
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sen gidince sevdam yarım kaldı
sen gidince sevdam yarım kaldı, yüreğim sökük, sen gidince hiç bitmez sandım bu ayrılık oysa ne çok sevmiştik birbirimizi ne çok alışmıştı ellerimiz birbirine gözlerimiz her yerde birbirini arardı halbuki... sen gidince yarım kalmışım sevmeyi haram kılmışım kendime haberim olmadan meğer ne çok sevmişim meğer yokluğunda ne çok özlermişim seni de haberim yokmuş beni severken bebişim derdin.. gözlerin ışıltıyla gülerdi sen meğer ne çok şeymişsin... sen gidince herşey bitti sandım hayat son buldu birdaha yaşayamam sanmıştım sen gidince beni özler geri gelirsin sanmıştım, sen gidince birdaha gelmeyeceğinide sanmıştım meğer ne çok sevmişsin beni meğer sende bensiz yapamazmışsın bensiz olamazmışsın yeniden geldin hayatıma demek hala benim olarak kalmışsın sevdayı oyun değil ömür bilmiş gelmişsin yanıma beni sevdiğini hiç unutmamışsın, sana minnettarım sevgilim sana aşık olduğum için seni sevdiğim için pişman etmedin beni seni sevmeyi zevkli kıldığın için sana minnettarım seni seviyorum ve bir ömür de seveceğim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|