![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1398
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Can Seni Unutmayacak
Bu Can Seni Unutmayacak Bir hançer misali yüregime sapli gözlerin Silinmedi gitti su gönlüme kazidigim izlerin Unutmak ne mümkün! Her gece rüyalarimdasin Yeni bir gün daha, yine seni anarak baslasin Neden yanimda degilsin ey badem gözlüm? Birak da hayalinle yetinsin su garip gönlüm Hasretin her geçen gün daha da büyüyor Kalbim endiseli, sensiz yarinlardan korkuyor Dünya sensiz bile cehennem sayilir bana Ne olur sevdigini söyle, senin için aglayana su gözlerim pinar oldu sen gittin gideli Kalp gözüm görmez oldu, senden ilerisini Gelip bir kez görmeyeceksen bari bir haber yolla Biraz daha avunurum, hiç olmazsa mektubunla Nasil baglandim bu kadar hayret ediyorum Çok profesyonelsin seni tebrik ediyorum Sanma yillar geçtikçe hafifler bu sanci Gün geçtikçe yaralar beni hasret denen kamçi gün geçtikçe içten içe bitmekte Hayat agacindan yapraklar bir bir düsmekte Aslinda sana degil benim bu derin sitemim Günah oldugunu bile bile kadere isyan ederim Sensiz geçen her günü günahima sayiyorum Cehennemde degil de, ben dünyada yaniyorum Bin yil da yasasam elbet sonum kara toprak sunu bil ki bu can seni ölse de unutmayacak.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|