![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1398
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Semahindayim Seni Unutmanin
Bu sabah baslamaliyim seni unutmaya Önce gözlerinin yesillerinde saklanan ve beni her baktigimda ayri diyarlarda dolastiran uçurum ürpertisi cennet sohbeti su yesili ömrümün gördügü en güzel gözleri unutabilmeliyim. Sonra en dogru firari gönlümün gönlünle; gönüllü yolculugu uyanamamis sabahlarimiz uyunamamis *******imiz biz seninle kaç kisiydik daha kaç kisi olurduk gitmeseydin bu kalabalik korkuyu kalbimin sokaklarina sokmasaydin kendi küllerimi savurur gibiyim hayata yoklugunu suluyor gözyasim nicedir görünmez oldu yanagimdaki tek gamze mavi yalnizligim benim kurtarilamayan çigligim anilarim acilarim benim Tesellisiz bir günce tutuyor ruhum sanki sanki kelebekler kaçiyor açtikça sayfalari gitgide tenhalasiyor içimdeki umut kendi sularimda boguluyorum kendi yarattigim derinlikler sebebim oluyor bu aci ne senden,ne askimdan düpedüz benden ipek bir kefen giyinmis geçmisin takvimi yapraklarinda sonbahar var tek el ates etmeye hazir hasretim mavi yalnizligim benim kurtarilamayan çigligim anilarim acilarim benim canim çay istemiyor sahdamari kaniyor siirlerin çarpraz ateslerde vuruyor sarkilar beni mahçup oluyorum duygularima karanliga isigi degil isiga karanligi tanistirdim ben dargin bir melegin,masal rengi bulutunu aldim elinden gittigini söylemesen olmazmiydi aglarimi daglara attim baliklar okyanusa varsin diye balikçinin zipkinina gül taktim martilara atsin diye fularimi uçurdum kederli kirmizi bir rüzgarin pesinde simdi giderken öpmesen olmazmiydi mavi yalnizligim benim kurtarilamayan çigligim anilarim,acilarim benim semahindayim seni unutmanin dönüyorum, göçmeniyim adresinin dönüyorum kaçinci ölümü bu ömrümün dönüyorum rehinim dönüyorum seninim dönüyorum Bu sabah baslamak için seni unutmaya yeniden ölüyorum...... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|