www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-01-2008, 10:28 AM   #1
jockeя
Administrator

jockeя Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute
Varsayılan Güneş amblemli parti kurulmasına yardımcı oldum

Güneş amblemli parti kurulmasına yardımcı oldum

1 Temmuz 2008Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Genel Başkan Vekili Yaşar Okuyan, AKP’nin kapatılması halinde kurulacak yeni partinin ambleminin ’güneş’ olmasını engellemek için ’güneş amblemli’ parti kuran gençlere yardım ettiğini açıkladı.

Okuyan, dün yaptığı yazılı açıklamada, ’güneş amblemli parti kurduğu’ iddialarıyla ilgili, "Yeni bir parti kurma arzusundaki bazı genç arkadaşlarının parti kurma hakkındaki mevzuat konusunda yardımcı olmalarını istediğini" belirtti. Okuyan, bu çerçevede arkadaşlarına yeni partinin ambleminin ’güneş’ olmasının ’güzel ve manalı’ olabileceğini de söylediğini ancak "kurulan güneş amblemli partinin ne kurucusu ne de üyesi olduğunu" vurguladı.

Rahşan Ecevit ile görüşmedim

Okuyan, açıklamasında bazı gazetelerde "Rahşan Ecevit, DSP’nin Genel Başkanlığı için Saadettin Tantan ve Yaşar Okuyan’ı düşünüyor" şeklinde haberlerin yer aldığını ancak kendisinin Rahşan Ecevit ile herhangi bir görüşmesinin olmadığını belirtti. "Ecevit’in, kendisiyle ilgili böyle bir değerlendirme yaptıysa bundan büyük onur duyduğunu" söyleyen Okuyan, Rahşan Hanım’a "Güzel duyguları için" teşekkür etti. Okuyan, Yaşar Nuri Öztürk ile kamuoyuna duyurdukları amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.
jockeя çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:02 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.