![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ayrılık Hediyesi
şimdi saat sensizliğin ertesi yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum bu son olsun be..bu son olsun! bu da benim sana ayrılırken mazeretim olsun! şimdi saat yokluğunun belası sensiz gelen sabaha günaydın! işi-gücü olanlar çoktan gitti bir ben kaldım voltasında sensizliğin hiç uyumamış bir ben... şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri öylece durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun! artık sigarayı üç pakete çıkardım günde olsun be! ne olacaksa olsun! bu da benim sana ayrılırken şikayetim olsun Yusuf HAYALOĞLU |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yasak Ask
Yasamak olmektir yasak bir aski Kalbin kul olsa da ah diyemezsin Diline takilir iki kelime Soylemek istersin soyleyemezsin Taslara vurursun dertli basini Cekersin yillarca gonul yasini Bir an bile olsun yasak askini Haykirmak istersin haykiramazsin Gun gelir ansizin ayrilir yollar Sarar sevgilini yabanci kollar Kirilir umitler kirilir dallar Aglamak istersin aglayamazsin Unutmak istersin unutamazsin AHMET SELCUK İLHAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Örselenmiş bir iskemlenin eksik yanıydım hayatında
Dokunduğunda bin parçaya ayrılacak kadar asi Ve sevmelerinde masum yüreğini kanatacak kadar hırçındım sevgili Sana sevme demedim Bir gülün dikeni de olmak istemedim ömründe Hem mazlum cesareti vardı sevmelerimin Çekip gitmeleri Ve sonrasında uçurumları yaren eden bir yüreğim vardı sevgili Kanayan ve kanatan acılar içinde yokluğa zehir olan Suretlerden geçen bir yanım vardı Hiçbir zaman uslanmayan bir kızdım hayatımda Sense baharlar getirecektin kışıma Umudu salacaktın koynuma Gecemi aydınlatacak Zehir olan yanlarıma çare olacaktın belki de Dedim ya sana sevme demedim Seven yüreğine müzdarip bir gülümseme bıraktım Acın değil! Kahrın değil! İsyanın değil! Gülen dudaklarında tatlı bir buse olmak istedim Ve sonrasında gittim Çünkü çekip gidenlerdendim Ve ben uçurumları yaren edendim alıntıdır....!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekle beni, döneceğim ben.
çok, çok, bıkmadan bekle! sarı yağmurların hüznü basınca, kar kasıp kavururken, kızgın sıcaklarda bekle. uzak yerlerden mektuplar kesilince bekle beni. birlikte bekleyenlerin beklemekten usandığına bakma, bekle. bekle beni, döneceğim. unutmak zamanı geldiğini ezbere bilenleri hayırla anma! varsın oğlum, anam hayatta olmadığıma inansın, ocak başında toplanıp acı şarapla yad etsinler beni. sen bekle. onlarla birlikte içmekte acele etme. bekle beni; döneceğim, bütün ölümleri çatlatmak için döneceğim! “şansı varmış.” desinler. beklemedikleri için, beni bekleyerek düşman ateşinden nasıl koruduğunu anlayamazlar. sağkalısımın sırrını yalnız senle ben bileceğiz bütün sır senin başkalarının bilmediği gibi beklemeyi bilmende. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 18 Times in 14 Posts
Üye No: 3319
İtibar Gücü: 1454
Rep Puanı : 910
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() şiirler için çok teşekkür ederim ne zaman dır arıyordum bunları
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karşılıksız Sevenlere | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 10:57 AM |
Sevenlere | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-13-2007 03:40 PM |
Seni Seviyorum (Siir) | ege10 | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-06-2006 10:24 PM |
GökKuşağı Sevenlere | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 5 | 05-13-2006 10:52 PM |
Cİkolata Sevenlere | RoStWell | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-17-2006 06:49 PM |